Satıcı işlemci yükseltme imkanı sunuyor, aynı fiyata daha yüksek bir işlemci koyarsam hangi işlemciyi koymalıyım?
O arkadaş troll hocam, o arkadaşı dikkate almayın. Benim eski sistemde i5 3340 ve RX 460 var, çok büyük darboğaz falan yok. Rahat kullanırsın.

Hocam ben toplamayla uğraşmak istemiyorum hazır almak istiyorum.
Toplu şekilde uyguna bulamazsınız. İlan kovalamalısınız. Attığım parçalardan mesela hepsinden ortalama 100TL pazarlık yapsanız (ki ekran kartından daha da fazla olabilir) 500TL daha da ucuza gelir. Kimse 100-50TL'den kaçmaz diye düşünüyorum.

Toplu şekilde uyguna bulamazsınız. İlan kovalamalısınız. Attığım parçalardan mesela hepsinden ortalama 100TL pazarlık yapsanız (ki ekran kartından daha da fazla olabilir) 500TL daha da ucuza gelir. Kimse 100-50TL'den kaçmaz diye düşünüyorum.

Eğer öyle diyorsanız bütçe arttırabilirim, 10 bin TL civarlarındaki hazır sistemlerin linkini atabilir misiniz?

Bir tane bilgisayarcıdan 200 liraya kasa aldım, parçaları ona verdim her şeyi monte edip bana geri verdi sadece kabloları taktım. Hiçbir şeyle uğraşmadım.
Herkes insaflı değil. Dümdüz mahalle bilgisayarcılarının en az 10'undan 7-8'i kazıklamak için yer alıyor. Aklına bile gelmeyecek numaraları düşünür onlar. Güven olmaz.

Eğer öyle diyorsanız bütçe arttırabilirim, 10 bin TL civarlarındaki hazır sistemlerin linkini atabilir misiniz?
Hocam bu fiyatlara hazır almayın diyorum. Çok daha kazık oluyorlar. İlla hazır alacaksanız birkaç tane sistemin linkini atın biz bakalım.