1 ayda pek bir şey olmaz ama ömürlük verirlerse karaciğer ve böbrek çok yorulacaktır tavsiyem alkolle beraber almamanız ve ömürlük yazarsa alkol kullanmamanız. Ayrıca gittiğinizde sakinleştirici ilaç talep edin ben şizofren veya bipolar değilim sadece sinir hastasıyım deyin. Bu ilaçlar tedavi etmez sadece sizi mayıştırır. Sizi yumuşatır. Eğer beyinle alakalı çözülebilecek bir sorunsa onu danışın.
Sık sık alkol tüketen biri değilim. Zaten 09.09 tarihinde tekrar gidicem nöroloji uzmanı psikoloğa yönlendirir, o da psikiyatriye. Daha yolumuz uzun.

Bazı antidepresanlar sinir hastalığı için kullanılıyormuş şimdi kontrol ettim eğer ki siz bu bir ayda düzelmezseniz bu ilaçları ömür boyu kullanacaksınız.

Sık sık alkol tüketen biri değilim. Zaten 09.09 tarihinde tekrar gideceğim nöroloji uzmanı psikoloğa yönlendirir, o da psikiyatriye. Daha yolumuz uzun.

Psikologdan bir cacık çıkmaz asıl tanıyı psikiyatri koyar.

Bazı antidepresanlar sinir hastalığı için kullanılıyormuş şimdi kontrol ettim eğer ki siz bu bir ayda düzelmezseniz bu ilaçları ömür boyu kullanacaksınız.
Hocam Bunların hepsi tek bir nedene bağlı, eğer nedeni ortadan kaldırılırsa ortada ne sinir kalıcak nede stres.

Psikologdan bir cacık çıkmaz asıl tanıyı psikiyatri koyar.
Geniş çaplı bir muayene yapılacağından eminim. nöroloji uzmanı, çocukluğumun en derinlerine kadar indi. Bileklerim çok kötü durumda ayıptır söylemesi.

Son düzenleme:
Hocam Bunların hepsi tek bir nedene bağlı, eğer nedeni ortadan kaldırılırsa ortada ne sinir kalacak ne de stres.

Geniş çaplı bir muayene yapılacağından eminim. Nöroloji uzmanı, çocukluğumun en derinlerine kadar indi. Bileklerim çok kötü durumda ayıptır söylemesi.

Kendi kendini sakinleştirseniz mesela ASMR dinleseniz veya tütsü yakıp başında yağmur sesiyle oturup gözlerinizi kapatıp rahatlasanız. Yani olamaz mı? Bir deneyin tütsü 100 TL tutmaz zaten telefondan da ses açın bir tütsü bitene kadar bağdaş kurup oturun ve düşünmeyin. Sadece sese odaklanın. Ya da sinir durumunda kendinize engel olun. Biraz kendi içinizde sakinleşmesi için sert tepki gösterin. Yani dışarıya değil içinize odaklanın. İçinizi rahatlatıp sinir durumunda bunu yapmamalıyım kendime ve çevreme zarar veriyorum diyerek kendinizi sakin kalmaya zorlayın. Daha çok geç değil yolun başı denemekten kim ölür ki?

En azından ilacın dozunu azaltırsınız ben kendimi biraz iyi hissediyorum dersiniz günde 2 doz yerine 1 doz alırsınız zamanla azaltırsınız. Önemli olan istemek.

Kendi kendini sakinleştirseniz mesela ASMR dinleseniz veya tütsü yakıp başında yağmur sesiyle oturup gözlerinizi kapatıp rahatlasanız. Yani olamaz mı? Bir deneyin tütsü 100 TL tutmaz zaten telefondan da ses açın bir tütsü bitene kadar bağdaş kurup oturun ve düşünmeyin. Sadece sese odaklanın. Ya da sinir durumunda kendinize engel olun. Biraz kendi içinizde sakinleşmesi için sert tepki gösterin. Yani dışarıya değil içinize odaklanın. İçinizi rahatlatıp sinir durumunda bunu yapmamalıyım kendime ve çevreme zarar veriyorum diyerek kendinizi sakin kalmaya zorlayın. Daha çok geç değil yolun başı denemekten kim ölür ki?

En azından ilacın dozunu azaltırsınız ben kendimi biraz iyi hissediyorum dersiniz günde 2 doz yerine 1 doz alırsınız zamanla azaltırsınız. Önemli olan istemek.
Eskiden meditasyon yapardım, çok iyi gelirdi. Son zamanlarda hiç bir şey yapasım gelmiyor. Her şeye karşı hevesim öldü. Yüksek ihtimal ile psikiyatr majör depresyon tanısı koyup ağır antidepresan ilaçların reçete edecektir.

Eskiden meditasyon yapardım, çok iyi gelirdi. Son zamanlarda hiçbir şey yapasım gelmiyor. Her şeye karşı hevesim öldü. Yüksek ihtimal ile psikiyatr majör depresyon tanısı koyup ağır antidepresan ilaçların reçete edecektir.

Bende de var ne yalan söyleyim isteksizlik ve yorgunluk hali. Hem de çok var. Ülkecek ülkenin durumundan dolayı da çok yorgunuz.

Bende de var ne yalan söyleyim isteksizlik ve yorgunluk hali. Hem de çok var. Ülkecek ülkenin durumundan dolayı da çok yorgunuz.
Allah yardımcınız olsun hocam ne diyeyim. Biraz siyasete girmiş gibi olacağım ama bu millet, kendi elleriyle bastığı mühür ile bu hale geldi.

Hocam ilacı içeli 1 saatten fazla oldu. Tam 1 saat geçtikten sonra etkisini tamamıyla göstermeye başladı. Şu an çok kötüyüm, solunum güçlüğü, Aynı zamanda çarpıntı, eşlik ediyor. Kendimi rüyada gibi hissediyorum. Hiç bir şey düşünemiyorum ne oldu bana? :(

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun hocam ne diyeyim. Biraz siyasete girmiş gibi olacağım ama bu millet, kendi elleriyle bastığı mühür ile bu hale geldi.

Hocam ilacı içeli 1 saatten fazla oldu. Tam 1 saat geçtikten sonra etkisini tamamıyla göstermeye başladı. Şu an çok kötüyüm, solunum güçlüğü, Aynı zamanda çarpıntı, eşlik ediyor. Kendimi rüyada gibi hissediyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum ne oldu bana? :(

Bence siz ilaçları atak durumunda içmelisiniz. Ben depresif değil sinir hastası olduğunuz kanısındayım. Ayrıca ilk içişte antipsikotik böyle hayattan soğutucu etki yapacaktır. Dediğim gibi bu ilaçlar adamı bitiyor. Ama bu etkileri kesinlikle doktora belirtin.

Bence siz ilaçları atak durumunda içmelisiniz. Ben depresif değil sinir hastası olduğunuz kanısındayım. Ayrıca ilk içişte antipsikotik böyle hayattan soğutucu etki yapacaktır. Dediğim gibi bu ilaçlar adamı bitiyor. Ama bu etkileri kesinlikle doktora belirtin.
1 ay kesintisiz kullanılması talimatını verdi. Kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum ama, ilk 3 - 5 gün hayattan soğutacağı kesin. Hayırlısı.

O belirtiler için o kadar ağır ilaçlar verilmez. Orta düzey bir sakinleştirici yeterli olacaktır. Ayrıca tanıyı psikolog değil psikiyatristler koyar. Minimum 5-30 dakika arası önerebilirim fakat ilaçlarınız aşırı ağır. Belirtilerin şizofreni belirtisi de değil.

Ben de öyle düşünüyorum şahsen.