İlanlarım nasıl daha hızlı satılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drk38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 341

Drk38

Uzman
Arkadaşlar, telefon ve laptop satıyorum fakat alan yok ve sadece favoriye ekliyorlar. Fiyatları da uygun fakat kimse almıyor bunları nasıl daha hızlı satabilirim?

İfadeler: 995
Arkadaşlar, telefon ve laptop satıyorum fakat alan yok ve sadece favoriye ekliyorlar. Fiyatları da uygun fakat kimse almıyor bunları nasıl daha hızlı satabilirim?
Hangi platformlarda satıyorsun?

Birden çok platforma ilan koy.

Link atar mısınız?

Bildiğin tüm platformlara ikna edici ilanları verdikten sonra yapabileceğin tek şey beklemek. Mesela bir IPhone 13 satıyorsun açıklamaya sadece siyah iphone 13 128lik gibi bir ifade yazmak yerine Ekranının değişip değişmediğini, kaç kez servis gördüğünü, kaç yılında alındığını falan yazarsan aranma olasılığın daha fazla olur diye düşünüyorum. Yani insanların arayıp da soracağı şeyleri senin açıklayıcı bir şekilde ilana döşemen gerek.

Link atar mısınız?

Hocam zaten açıklayıcı bir şekilde yazdım fakat alan yok.

Birkaç ilanını inceledim. Bazılarında birkaç fotoğraf daha eklenebilir. Onun haricinde açıklamalar düzgün ve anlaşılır. Nispeten eski cihazlar olduğundan dolayı müşterisi pek fazla olmuyor. Bir de fotoğraf koymadan ve açıklama yazmadan satmayı denemelisin, kesin daha hızlı satılır

Buranın ikinci el bölümü var oraya da oluşturun isterseniz hocam. Belki buradan alan olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…