Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hangi platformlarda satıyorsun?Arkadaşlar, telefon ve laptop satıyorum fakat alan yok ve sadece favoriye ekliyorlar. Fiyatları da uygun fakat kimse almıyor bunları nasıl daha hızlı satabilirim?
Birden çok platforma ilan koy.
dewberry
Üstün
Link atar mısınız?Arkadaşlar, telefon ve laptop satıyorum fakat alan yok ve sadece favoriye ekliyorlar. Fiyatları da uygun fakat kimse almıyor bunları nasıl daha hızlı satabilirim?
Bildiğin tüm platformlara ikna edici ilanları verdikten sonra yapabileceğin tek şey beklemek. Mesela bir IPhone 13 satıyorsun açıklamaya sadece siyah iphone 13 128lik gibi bir ifade yazmak yerine Ekranının değişip değişmediğini, kaç kez servis gördüğünü, kaç yılında alındığını falan yazarsan aranma olasılığın daha fazla olur diye düşünüyorum. Yani insanların arayıp da soracağı şeyleri senin açıklayıcı bir şekilde ilana döşemen gerek.Arkadaşlar, telefon ve laptop satıyorum fakat alan yok ve sadece favoriye ekliyorlar. Fiyatları da uygun fakat kimse almıyor bunları nasıl daha hızlı satabilirim?
Hocam zaten açıklayıcı bir şekilde yazdım fakat alan yok.Bildiğin tüm platformlara ikna edici ilanları verdikten sonra yapabileceğin tek şey beklemek. Mesela bir IPhone 13 satıyorsun açıklamaya sadece siyah iphone 13 128lik gibi bir ifade yazmak yerine Ekranının değişip değişmediğini, kaç kez servis gördüğünü, kaç yılında alındığını falan yazarsan aranma olasılığın daha fazla olur diye düşünüyorum. Yani insanların arayıp da soracağı şeyleri senin açıklayıcı bir şekilde ilana döşemen gerek.
İlanlarınız güzel, bu durumda cihazlarda sorun var diye düşünüyorum. Piyasaları yok yani.
Hocam zaten açıklayıcı bir şekilde yazdım fakat alan yok.
dewberry
Üstün
Laptopların tam modelini ve satın alınma tarihlerini yazmak iyi olacaktır.
Hocam zaten açıklayıcı bir şekilde yazdım fakat alan yok.
Birkaç ilanını inceledim. Bazılarında birkaç fotoğraf daha eklenebilir. Onun haricinde açıklamalar düzgün ve anlaşılır. Nispeten eski cihazlar olduğundan dolayı müşterisi pek fazla olmuyor. Bir de fotoğraf koymadan ve açıklama yazmadan satmayı denemelisin, kesin daha hızlı satılır 
Yazdım zaten.Laptopların tam modelini ve satın alınma tarihlerini yazmak iyi olacaktır.
Hocam Acer nasıl satılmıyor anlamıyorum.İlanlarınız güzel, bu durumda cihazlarda sorun var diye düşünüyorum. Piyasaları yok yani.