Selam. Eski laptopuma yeni pil aldım ama şarjı 2-3 dakikada %1 azalıyor. Normalde 5-10 dakikada azalması lazım sanırım. Şarj ortalama 1.5 saatte gidiyor. Prizde kullansak pilin ömrü azalır herhalde. Belki de kalitesiz bir pil olabilir. Ne yapalım?
Detaylar
Kim cevapladı?Orijinal olmayan her ürün böyle.Selam. Eski laptopuma yeni pil aldım ama şarjı 2-3 dakikada %1 azalıyor. Normalde 5-10 dakikada azalması lazım sanırım. Şarj ortalama 1.5 saatte gidiyor. Prizde kullansak pilin ömrü azalır herhalde. Belki de kalitesiz bir pil olabilir. Ne yapalım?
Anladım hocam böyle idare edeceğiz yani. Peki hep pilde kullansak pilin sağlığı daha geç biter değil mi?
Güç tasarrufu modunu açın?Selam. Eski laptopuma yeni pil aldım ama şarjı 2-3 dakikada %1 azalıyor. Normalde 5-10 dakikada azalması lazım sanırım. Şarj ortalama 1.5 saatte gidiyor. Prizde kullansak pilin ömrü azalır herhalde. Belki de kalitesiz bir pil olabilir. Ne yapalım?
O da olur.
Haluk Albayrak
Yetkin
Anladım hocam böyle idare edeceğiz yani. Peki hep pilde kullansak pilin sağlığı daha geç biter değil mi?
Şarjda kullanırsan daha az döngüye gireceği için ömrü daha uzun olur.
Şarjda kullanırsan daha az döngüye gireceği için ömrü daha uzun olur.
Teşekkürler.