Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Kategori rozeti gelir gelmez ona bir şey diyemem ama ilk 2 bin ilk 5 bin ilk 10 bin gereksiz. İlk bin rozeti iyi. Üzerine eklemek saçma.
Bu her şeyi açıklıyor. 
özellikle benim gibi ilk 1000 rozetini kaçıranlar için yeni rozetler getirilebilir.
Aslında 1500 deymişim ben de. 500'le kaçırmak da kötü oluyormuş.
İlk 1500 olacaksa olur.
Ne hikmetse olumsuzlayanlarda var bu rozet.

İlk 1500 olacaksa olur.
Alalim senden bana verelim?
Qhan
Yetkin
Bende yok. 102 ile kaçırdım. Eksiliyorum. Gereksiz çünkü.Aslında 1500 deymişim ben de. 500'le kaçırmak da kötü oluyormuş.
İlk 1500 olacaksa olur.
İlk 1000 iyi ama başka rozet gelmesi gereksiz olur, ha 1500 olur, 2000 olur yine okey, benlik sorun yok. Olumsuzlayanların hemen hemen hepsinde olması da ironik. Adama bakar mısın sistemin otomatik tanımladığı şeyle alaycı bir mesaj atmış. Arkadaş alalım senden bana verelim o zaman, ama cevap yok.Bende yok. 102 ile kaçırdım. Eksiliyorum. Gereksiz çünkü.
Gereksiz bulan arkadaşlardan bahsi geçen rozetin alınması için yönetimi davet ediyorum, zorunlu hissetmeyin yani.
Qhan
Yetkin
@1538 İlk 1000 rozeti jest olarak getirildi ve daha da uzatılmamalı bence. Yok 2k için gelsin 1.5k için gelsin yerine ilk 1000 rozetine sahip 700 küsür kişi gözüküyor, silinmiş hesaplar yerine diğer üyelere verilsin tarzı bir öneri açılsa yine neyse de yeni rozet veya sınırın arttırılması gereksiz. Ayrı olarak da eksileyenleri nasıl görüyorsunuz?
Beni yanlış anlıyorsun, benim uzattığım herhangi bir şey yok. Uzatılmamalı falan, sakin ol önce ve okuduğunu anlamaya çalış.@1538 İlk 1000 rozeti jest olarak getirildi ve daha da uzatılmamalı bence. Yok 2k için gelsin 1.5k için gelsin yerine ilk 1000 rozetine sahip 700 küsür kişi gözüküyor, silinmiş hesaplar yerine diğer üyelere verilsin tarzı bir öneri açılsa yine neyse de yeni rozet veya sınırın arttırılması gereksiz. Ayrı olarak da eksileyenleri nasıl görüyorsunuz?
Tekrar söyleyeyim daha basit şekilde; ilk 1000 rozetine herhangi lafım yok, bana kalırsa da gereksiz. İlla gelecekse 1500'ü de kapsayabilir dedim. Ki bunu da konuya gelen olumsuz tepkilere nazaran söyledim. Kimsenin üzerindeki şeye hiçbir lafım yok. Zira bunun bir eksisi veya artısı da yok.
Eksileyenleri görüyorum diye de bir şey demedim.
Benim lafım sistemin erken üye olanlara otomatik tanımladığı bir rozet üzerinden alaycı konuşma yapanlara.
Arkadaşım zorlamıyor ki kimse, istemeyen üzerinden aldırabilir, ben de bunu söylüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-