Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Rozet dediğiniz şey insanları teşvik eden bir sistem olarak çalışmalı. İlk 31 üyeye verilen rozetin hiçbir teşvik ediciliği yok. Bende ilk 1000 rozeti var mesela, varlığını bile unuttum. Konuyu görünce aklıma geldi. Hiçbir özelliği veya teşvik ediciliği yok, alın gitsin yani, umurumda olmaz.

Kategori rozeti gelmeli, ne zaman üye olduğunun pek bir önemi yok. Rehber, inceleme hazırlayan kişilerin katkı sağlamaları ile doğru orantılı olarak rozetler gelebilir.

Mesela monitörler hakkında kayda değer oranda ve belirli bir kalite standardının üzerinde inceleme, rehber hazırlayan arkadaşlar için monitör rozeti. Hem de daha fazla kaliteli içerik üretmeye teşvik edici olur.

Kalite standardı elbette yöneticiler tarafından belirlenecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rozetlerin islevsizligi konusunda cok konuya yazdim ama cogunluk katilmiyor iste, yoruldum artik o derece yazmaktan.

Ya hic gelmeyecekti ya da baska turlu verilecekti bu rozetler.

Neden hic olmasin diyorum cunku bu konuda da oldugu gibi gereksiz polemik yaratiyor. Kategori rozetleri icin de duzgun denetim gerekiyor yonetim buna sicak bakar mi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Neden hic olmasin diyorum cunku bu konuda da oldugu gibi gereksiz polemik yaratiyor. Kategori rozetleri icin de duzgun denetim gerekiyor yonetim buna sicak bakar mi bilemiyorum.
Daha onayladiklari konulardaki yazim hatalarina duzgun bakmiyorlar tembellik edip "Duzelt" kullaniyorlar, bir de rozetle mi ugrasacaklar?

Bende böyle istiyorum. Bütün rozetler olsun. :)

Screenshot_1.webp