Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Simdiden hayirlisi demek duser bize o zaman.2.3 ile birlikte getireceğiz çünkü rozet sistemlerinde bazı yenilikler yapmayı planlıyoruz.
Yanlış anlaşılmalar için not düşeyim, birebir "ilk 1000" rozetini genişleten yenilikler olmayacak ama sadece erken gelmekle değil, emek vermekle de kazanılabilecek şeyler olacak. Herhalde o zaman kimsenin şikayeti olmaz diye düşünüyorum.
"İlk 1000" rozeti olanlar bundan etkilenmeyecek, rozetlerine sahip olmaya devam edecekler.
- Makaleler
- 7
-38 oy alan bir oneri uygulamaya gecirilecekmis. Madem bizi dinlemeyeceksiniz oy diye bir seyde olmasın.
Hay çok yaşa. Ben de bunu yazmaya geldim gerek kalmadı.
İşte oy değil, forumun işine gelecek ve yapılması kolay bir şey önemli herhalde.
-38 oy alan bir oneri uygulamaya gecirilecekmis. Madem bizi dinlemeyeceksiniz oy diye bir seyde olmasın.
"İlk 5000" için rozet getirilecek dedim mi?Hay çok yaşa. Bende bunu yazmaya geldim gerek kalmadı.
İşte oy değil, forumun işine gelecek ve yapılması kolay bir şey önemli herhalde.
Sorumun cevabını verin, sonrasına bakalım.
Yonetimin planlari degisik olmali, gorun ve sabredin. Hata, eger bot ile verilecekse isler degisir.-38 oy alan bir oneri uygulamaya gecirilecekmis. Madem bizi dinlemeyeceksiniz oy diye bir seyde olmasın.
Hayir, denmedi.
Tamam yani susuyorum, -40 oy almis oneri sonucta. Uygulanabilir değil mi?Yonetimin planlari degisik olmali, gorun ve sabredin. Hata, eger bot ile verilecekse isler degisir.
İyi de yeni "ilk x" rozeti gelecek denilmedi ki? Konu sahibi yeni üye rozeti gelsin diyor. Leo ise emek vermekle alınan rozetler gelecek dedi.Hay çok yaşa. Ben de bunu yazmaya geldim gerek kalmadı.
-40 oy alan öneri uygulamaya nasıl olur da geçirilebiliyor ?
Bakin.Tamam yani susuyorum, -40 oy almis oneri sonucta. Uygulanabilir değil mi?
Anlamayacaksiniz degil mi? Planlari vardir yonetimin. Lutfen rahat birakin, yapsınlar. Patlarsa sorumlusu onlar degil, bu oneriyi isteyen konu sahibi.
Plani vardir yonetimin.-40 oy alan öneri uygulamaya nasıl olur da geçirilebiliyor ?
Tamam yani susuyorum, -40 oy almis oneri sonucta. Uygulanabilir değil mi?
"İlk 1000" rozeti tamamen erken gelmekle alakalıydı, bu şans işi.-40 oy alan öneri uygulamaya nasıl olur da geçirilebiliyor ?
Diğer destek rozetleri ise emek odaklı olacak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-