Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
1500'u kapsarsa bu sefer 2000'i niye kapsamiyor derler, 2000'i kapsarsa bu sefer 2500'u niye kapsamiyor derler, bunun sonu yok. Ayrica burada ilk 1000'e ayricalik var ilk 100'e ayricalik var muhabbeti cevirmenin anlami yok, bu hakki zaten forum sahibi jest amacli verdi. Barinma hakki, yasama hakki gibi temel insan haklarindan birisi degil buTekrar söyleyeyim daha basit şekilde; ilk 1000 rozetine herhangi lafım yok, bana kalırsa da gereksiz. İlla gelecekse 1500'ü de kapsayabilir dedim.
Cok istiyorsan benimkini vereyim, ilk 100 rozeti bak havali hissettirir boru degil
Qhan
Yetkin
@1538 Genel olarak gereksiz bir muhabbet olduğundan bahsettim. Özellikle sizin dediğinizden ziyade bu tür konuların açılmasının gereksiz olduğundan yani. Kısaca illa gelmekten ziyade şu an olduğu hali ellenmesin ve daha da konular onaylanmasa çok iyi olur.
Alaycı konuşma yapanın ayıbı kendine. Gereksiz alaycılığa maruz kalırsam görmezden geliyorum. Abartılırsa da göz ardı ediyorum.
Üstte atılan mesajlardan sadece görkem nickli üyenin mesajı belki biraz abartıdır belki fakat o kadar değil. Rozete sahip olan biri zaten neden böyle bir konu açsın? Garip dururdu fakat yine de normal sayılabilir bir yorum bence.
Kısaca direkt olarak sizin dediklerinizden ziyade genel olarak kendi fikrimi belirttim. Sakinim zaten.
Alaycı konuşma yapanın ayıbı kendine. Gereksiz alaycılığa maruz kalırsam görmezden geliyorum. Abartılırsa da göz ardı ediyorum.
Üstte atılan mesajlardan sadece görkem nickli üyenin mesajı belki biraz abartıdır belki fakat o kadar değil. Rozete sahip olan biri zaten neden böyle bir konu açsın? Garip dururdu fakat yine de normal sayılabilir bir yorum bence.
Kısaca direkt olarak sizin dediklerinizden ziyade genel olarak kendi fikrimi belirttim. Sakinim zaten.
Sevgili hocam, sana son söylediğin söz hariç ben de katılıyorum. Dediklerimi bu şekilde evirip çevirmenize gerek yok. Bu dediklerinizi kast etmediğimi çok iyi biliyorsunuz show yapmanıza gerek yok.1500'u kapsarsa bu sefer 2000'i niye kapsamiyor derler, 2000'i kapsarsa bu sefer 2500'u niye kapsamiyor derler, bunun sonu yok. Ayrica burada ilk 1000'e ayricalik var ilk 100'e ayricalik var muhabbeti cevirmenin anlami yok, bu hakki zaten forum sahibi jest amacli verdi. Barinma hakki, yasama hakki gibi temel insan haklarindan birisi degil bu
Cok istiyorsan benimkini vereyim, ilk 100 rozeti bak havali hissettirir boru degil![]()
Dostum beni alıntılayıp cevap verdiğin için ben de sana cevap verdim, sonrasında demediğim şeyleri demişim gibi yazdın... Benim de senin fikrine bir lafım yok.@1538 Genel olarak gereksiz bir muhabbet olduğundan bahsettim. Özellikle sizin dediğinizden ziyade bu tür konuların açılmasının gereksiz olduğundan yani. Kısaca illa gelmekten ziyade şu an olduğu hali ellenmesin ve daha da konular onaylanmasa çok iyi olur.
- Makaleler
- 50
Boyle bir sey yapan varsa raporlayabilirsin, uyari alir. Ama bu sekilde bir alayci tavir takinan birisini henuz gormedim.Benim lafım sistemin erken üye olanlara otomatik tanımladığı bir rozet üzerinden alaycı konuşma yapanlara.
Teşekkür ederim öğrenmiş oldum Berkay. Eksik olma...Boyle bir sey yapan varsa raporlayabilirsin, uyari alir. Ama bu sekilde bir alayci tavir takinan birisini henuz gormedim.
Beni yanlış anlamasaydınız keşke, hepinize iyi Sosyaller diliyorum arkadaşlar!
- Makaleler
- 50
Kendini dogru ifade edemiyorsun. Yazdigin seyleri okudum ve yazdiklarindan cikan anlam "1500 rozeti istemem yan cebime koy."dan oteye gitmiyor.Teşekkür ederim öğrenmiş oldum Berkay. Eksik olma...
Beni yanlış anlamasaydınız keşke, hepinize iyi Sosyaller diliyorum arkadaşlar!![]()
Qhan
Yetkin
- Makaleler
- 50
Ayrica alayci tavirdan yakinip alayci tavir takinmaniz epey ironik olmus.Teşekkür ederim öğrenmiş oldum Berkay. Eksik olma...
Berkay, sana burada kitap yazabilirim. Anlamak isteyen her türlü anlıyor, heyecana gerek yok.Kendini dogru ifade edemiyorsun. Yazdigin seyleri okudum ve yazdiklarindan cikan anlam "1500 rozeti istemem yan cebime koy."dan oteye gitmiyor.
Önemli değil hocam, sorun yok, sağ ol.@1538 Hocam tekrardan söylüyorum. Genel olarak fikrimi belirtiyorum. Dediklerimin bir kısmı size olmakla beraber genel düşüncemi de barındırıyorlar. Yanlış anladığınız bir kısım varsa belirtebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
- Makaleler
- 50
Kitap yazmana gerek yok, kendini dogru ifade et yeter.Berkay, sana burada kitap yazabilirim. Anlamak isteyen her türlü anlıyor, heyecana gerek yok.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-