Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?En ideali bu.
Evet abi gelsin, ben Mareşal rozeti istiyorum.
O zaman ben de Mary rozeti istiyorum
- Makaleler
- 4
Ben de Halo rozeti istiyorum, oldu mu şimdi?
- Makaleler
- 4
Boş ver ya bir yerimden salladım ben onu, lafın gelişi yani.
Başka bir şeyler daha ister ya bence.
Son düzenleme:
Ha bu arada işte flash bellek gibi kategorilere özel rozet gelebilir, Technopat'dan daha gelişmiş olabilir. Mouse rozeti, klavye rozeti gibi. Flash bellek rozeti veya mouse klavye rozeti gelirse direkt almak isterim 
2.3 ile birlikte getireceğiz çünkü rozet sistemlerinde bazı yenilikler yapmayı planlıyoruz.
Yanlış anlaşılmalar için not düşeyim, birebir "ilk 1000" rozetini genişleten yenilikler olmayacak ama sadece erken gelmekle değil, emek vermekle de kazanılabilecek şeyler olacak. Herhalde o zaman kimsenin şikayeti olmaz diye düşünüyorum.
"İlk 1000" rozeti olanlar bundan etkilenmeyecek, rozetlerine sahip olmaya devam edecekler.
Yanlış anlaşılmalar için not düşeyim, birebir "ilk 1000" rozetini genişleten yenilikler olmayacak ama sadece erken gelmekle değil, emek vermekle de kazanılabilecek şeyler olacak. Herhalde o zaman kimsenin şikayeti olmaz diye düşünüyorum.
"İlk 1000" rozeti olanlar bundan etkilenmeyecek, rozetlerine sahip olmaya devam edecekler.
- Makaleler
- 4
Bu arada 2.3 güncellemesi, yaza doğru gelecekti di mi?2.3 ile birlikte getireceğiz çünkü rozet sistemlerinde bazı yenilikler yapmayı planlıyoruz.
Bahar civarı gelir diye düşünüyorum.Bu arada 2.3 güncellemesi, yaza doğru gelecekti di mi?
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-