Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
"İlk 5000" için rozet getirilecek dedim mi?
Sorumun cevabını verin, sonrasına bakalım.
Ben "ilk 5000" ile alakalı bir şey söylemedim. Arkadaşın yorumuna cevap verdim sadece. Sizin yazdığınız şeyi de yeni gördüm. Kusura bakmayın, bu kadar gergin olmaya da gerek yok.
Yani diğer arkadaşlar -40 alan şeye tepki gösterince, ben de ona göre cevap verdim. Sizin yazınızı kaçırmışım.
-40 oyu millet "ilk 1000 rozeti gibi rozetler gelmesin" diye verdi, onun dışındaki rozetler için gelmesin diyen olduğunu sanmıyorum.-40 oy alan öneri uygulamaya nasıl olur da geçirilebiliyor ?
@Leo da onu diyor işte, bizim getireceğimiz rozetler ilk 1000 rozeti gibi rozetler değil de emekle kazanılacak rozetler (Technopat gibi), diyor.
Yani aslında -40 oy alan öneriyi uygulamıyorlar mantıken
- Makaleler
- 7
-40 oyu millet "ilk 1000 rozeti gibi rozetler gelmesin" diye verdi, onun dışındaki rozetler için gelmesin diyen olduğunu sanmıyorum.
@Leo da onu diyor işte, bizim getireceğimiz rozetler ilk 1000 rozeti gibi rozetler değil de emekle kazanılacak rozetler (Technopat gibi), diyor.
Yani aslında -40 oy alan öneriyi uygulamıyorlar mantıken![]()
Biraz önce yazdığı mesajdan bahsediyorsun değil mi Leo'nun?
Keşke mesajı alıntılasaydın ama en son mesajından bahsediyorsan, evet.Biraz önce yazdığı mesajdan bahsediyorsun değil mi Leo'nun?
Leo açıklamasa bile ben planlanıyor ekini gördüğüm zaman anlattığım şekilde anlamıştım.
Konu icinde farkli bir oneri mi uygulaniyor yani?-40 oyu millet "ilk 1000 rozeti gibi rozetler gelmesin" diye verdi, onun dışındaki rozetler için gelmesin diyen olduğunu sanmıyorum.
Yani aslında -40 oy alan öneriyi uygulamıyorlar mantıken![]()
Baska oneri konusu acilir. Oyle uygulanir. -39 oy alan bir konunun "planlaniyor" etiketi almasi komik ne yalan soyleyeyim. Rozet getireceklerse farkli bir konu acilir ve o uygulamaya alinir. Yani, garip.
- Makaleler
- 7
Keşke mesajı alıntılasaydın ama en son mesajından bahsediyorsan, evet.
Leo açıklamasa bile ben planlanıyor ekini gördüğüm zaman anlattığım şekilde anlamıştım.
Aynen, en son mesajdan bahsediyorum.
Ben ve bazı arkadaşlar, Leo'nun yazısını benim gibi kaçırmış olmalı. O yüzden böyle bir muhabbet çıktı sanıyorum.
Biraz garip duruyor ve çıkarılacak anlam değişken evet.Konu icinde farkli bir oneri mi uygulaniyor yani?
Baska oneri konusu acilir. Oyle uygulanir. -39 oy alan bir konunun "planlaniyor" etiketi almasi komik ne yalan soyleyeyim. Rozet getireceklerse farkli bir konu acilir ve o uygulamaya alinir. Yani, garip.
Aslında biraz daha açıklayıcı olabilirdi eki verirken ama daha fazla uzatılmasını mantıklı bulmuyorum. Sonuç olarak ilk 1000 türevi rozetler gelmeyecek, emeğe dayalı rozetler gelecek.
Bu kadar.
losxy0
Yetkin
Şurada hala az kişiyiz, site yeni, özellikle benim gibi ilk 1000 rozetini kaçıranlar için yeni rozetler getirilebilir.
-40 aldı nasıl planlanıyor?
- Makaleler
- 4
Ya şöyle ki, millet ilk 1000, ilk 5000 gibi rozetler olmasına eksi bastı. Ama bunun dışında kategori rozetleri geleceğinden planlandı olarak işaretlendi. Halbuki bu kategori rozetleri hakkında başka bir öneri açılmıştı.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-