Gözlük dışına olabildiğince bakma alışmak içinde gözlüğü anlına dokunsun sürekli merkeze bak 2 3 güne alışırdın (uyuyacağın zaman gözlüğü çıkarmayı unutma çizilir ve parmağınla camlara olabildiğince dokunma)

Bende 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum. İlk başlarda biraz garip geliyor sanki görüş açınızı kısıtlıyormuş gibi. Verebileceğim tek tavsiye gözlük camlarınızı temiz tutun. Yani parmağınızla dokunmayın gözlüğe, gözlük tozlandı mı güzelce gözlük silme beziyle silin. Çok toz bırakırsanız cam çiziliyor o yüzden çok toz bırakmamaya çalışın.

cebinde, cüzdanında sürekli mikrofiber bez bulundur. hem çantamda hem montumda hem de cüzdanımda bulunduruyorum, sürekli gerekiyor. Cebin büyükse ya da çanta taşıyorsan tabi yine gözlük spreyi de taşıman yararına olur.

Cebinde, cüzdanında sürekli mikrofiber bez bulundur. Hem çantamda hem montumda hem de cüzdanımda bulunduruyorum, sürekli gerekiyor. Cebin büyükse ya da çanta taşıyorsan tabii yine gözlük spreyi de taşıman yararına olur.

Abi sürekli gözlük spreyi yerine bittiğinde içme suyu ve 2 fıs cam sil de iş görüyor tabii bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

1.5 bir de astigmatmı ne var mış.
Ama dünya 4K oldu ben körmüşüm önceden:hehehe:
Ciddi fark eder. Bende de miyop var. Özellikle akşamları araç kullanırken gözlüksüz çıkamıyorum. Yukarıda ifade edildiği gibi gözlük kutunuzda mendil ve gerekirse sprey taşıyın. Geçmiş olsun.

İlk günler biraz baş ağrısı yapabilir ama alışınca sıkıntı olmaz. Çerçevesine bağlı olarak burun köprüsünde yine ağrı yapabilir. Umarım size uygun bir çerçeve seçmişsinizdir.

Abi sürekli gözlük spreyi yerine bittiğinde içme suyu ve 2 fıs cam sil de iş görüyor tabii bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
sprey zaten pahalı bir şey değil ki, cam sil falan çok fazla köpürtecektir bence gereksiz uğraşır arkadaş. Benim optisyenim her gittiğimde 5-10 paket bez ve 3-4 sprey veriyor zaten hediye olarak :D