Detaylar
Kim cevapladı?Geçmiş olsun, kaç numara gözlükleriniz? İlk zamanlar baş dönmesi yapabilir daha sonra zamanla alışırsınız.
Daffy Duck
Üstün
Bende 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum. İlk başlarda biraz garip geliyor sanki görüş açınızı kısıtlıyormuş gibi. Verebileceğim tek tavsiye gözlük camlarınızı temiz tutun. Yani parmağınızla dokunmayın gözlüğe, gözlük tozlandı mı güzelce gözlük silme beziyle silin. Çok toz bırakırsanız cam çiziliyor o yüzden çok toz bırakmamaya çalışın.
Geçmiş olsun, kaç numara gözlükleriniz? İlk zamanlar baş dönmesi yapabilir daha sonra zamanla alışırsınız.
1.5 bir de astigmatmı ne var mış.
Ama dünya 4K oldu, ben körmüşüm önceden

Naveax
Uzman
Cebinde, cüzdanında sürekli mikrofiber bez bulundur. Hem çantamda hem montumda hem de cüzdanımda bulunduruyorum, sürekli gerekiyor. Cebin büyükse ya da çanta taşıyorsan tabii yine gözlük spreyi de taşıman yararına olur.
Abi sürekli gözlük spreyi yerine bittiğinde içme suyu ve 2 fıs cam sil de iş görüyor tabii bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
Ciddi fark eder. Bende de miyop var. Özellikle akşamları araç kullanırken gözlüksüz çıkamıyorum. Yukarıda ifade edildiği gibi gözlük kutunuzda mendil ve gerekirse sprey taşıyın. Geçmiş olsun.1.5 bir de astigmatmı ne var mış.
Ama dünya 4K oldu ben körmüşüm önceden![]()
- Makaleler
- 1
İlk günler biraz baş ağrısı yapabilir ama alışınca sıkıntı olmaz. Çerçevesine bağlı olarak burun köprüsünde yine ağrı yapabilir. Umarım size uygun bir çerçeve seçmişsinizdir.
Domoroko
Çalışkan
sprey zaten pahalı bir şey değil ki, cam sil falan çok fazla köpürtecektir bence gereksiz uğraşır arkadaş. Benim optisyenim her gittiğimde 5-10 paket bez ve 3-4 sprey veriyor zaten hediye olarakAbi sürekli gözlük spreyi yerine bittiğinde içme suyu ve 2 fıs cam sil de iş görüyor tabii bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.