sisyphus1289

Yetkin
İlk hafta salonun verdiği hazır programla idare ettim. Verimli bir program arıyorum hiç halter kullanmadım, başlangıç seviyesinde olduğum için halterli hareketler fazla gelir gibi düşündüm ama fikrinizi belirtirseniz iyi olur. Günün 4-5 günü gidebilirim, düzenli ve sürekli yapabileceğim (zorluğu değil de tutarlılığı önemli) bir program seçmek istiyorum. Yaş 15, kilo 61.5, boy 173.

Upper/Lower değil de 5 gün gideceksen PPL/UL yapman daha mantıklı ve keyifli olur bence, ben öyle yapıyorum.

Vallahi hocam upper lower'ın verimli olduğunu duydum. Bir hareketle daha fazla kas kütlesini çalıştırabileceğim, full body'msi bir şeyler lazım. Öyle yüksek bilgim falan yok, yanlışım varsa söyleyin. Bekleyin hocam, full body saçma geldi; split daha mantıklı gibi.

Programlar falan yeniyim çoğu şeyde. Garipsediğiniz bir şey varsa, şurada saçmalamışsın, şu daha iyi olur falan deyin.

Son düzenleme:
Upper Lower da iyidir ama başlangıçta biraz ağır gelebilir. PPL/UL ile başlaman daha iyi olacaktır. Başlangıç diyorum ama ben hala bu spliti kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hocam önerebilir misiniz bir tane? Piyasada bir sürü var da.

@serhatmorgan hocam salondayım ya program bulup onu yapacağım ya da salonun programından devam edeceğim.
Şimdilik salonun programını yap hocam ama hafta başlangıcında dediğime geçebilirsin. Önermeye gelirse benim kendi programım olduğu için bilemiyorum. İnternetteki programlara bakıp kendine göre uyarlayabilirsin, yanlış yönlendirmek istemem.