SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba hayatımda ilk defa içeceğim tavsiyeniz nedir? Lütfen tavsiyem içme falan demeyin içeceğim çünkü. Bir de birkaç sorum var.

İlk girişimi tekila ile yapabilir miyim?
Carlsberg mi Tuborg mu daha iyi biradır.

Başlangıcı eğer bira ile yapacaksan benim şahsi tavsiyem buğday biraları ile yapmandır. Efes gibi kamyoncu biralarını ben sevmiyorum.

Erdinger, Weihenstephaner gibi biralar iyidir.

Viski içeceksen de reisi dinlemende fayda var:

Merhaba hayatımda ilk defa içeceğim tavsiyeniz nedir? Lütfen tavsiyem içme falan demeyin içeceğim çünkü. Bir de birkaç sorum var.

İlk girişimi tekila ile yapabilir miyim?
Carlsberg mi Tuborg mu daha iyi biradır.
Tekila için henüz tuz, limon ve cilalık bira erken olabilir. Bu yüzden burayı pas geçelim. Carlsberg içilir, yoğun arpa kokulu hafif içecektir. Tuborg biraz sevimsiz gelebilir. Bira ile başlayacaksanız Bomonti filtresiz deneyin.

Tekila için henüz tuz, limon ve cilalık bira erken olabilir. Bu yüzden burayı pas geçelim. Carlsberg içilir, yoğun arpa kokulu hafif içecektir. Tuborg biraz sevimsiz gelebilir. Bira ile başlayacaksanız bomonti filtresiz deneyin.

Sarı Tuborg öneren oldu hocam o nasıldır.

Carlsberg falan iç hafiftir, bir de Alman birası vardı adını unuttum onlar da hafif içimi keyiflidir. Yanında cips fıstık olsun miden bulanmasın.

Cin en iyi tercih olacaktır. Mideyi rahatsız etmez bulantı yapmaz,en dayanıksız kişileri bile kusturmaz.
Bardağa çeyrekten daha az olacak şekilde cin koy, limon sık veya hazır limon suyu ekle, üzerinede soda. Cin miktarını tercihine göre daha fazla arttırabilirsin bu sana kalmış.

Bira-vodka tamamen hamallık, geri seçenekler keyfe zevke keder. İçiyorsan mantıklı güzel şeyler iç içmek için içme.

Carslberg en hafif biradır. Tavsiye ederim yanında kuryemis tarzı şeyler ye derim. Yavaş alkol içmen önemli su gibi kafana dikme yani mideni mahvedersin ilk defa içeceksin zaten. Cin olabilir, viski ve votka ağır gelir diye düşünüyorum rakıdan bahsetmiyorum bile. Yalnız mide bulantısı ve istifra olursa normaldir neticede alkol içiyorsun sinir ve sindirim sistemi alkolü sevmez.