SF26
Üstün
Ben o kadar sarhoş olmadım hocam. Bilemem.Filmlerde oluyor ya hocam sarhoş olup milleti falan arıyorlar bu doğru mu olabiliyor mu yani gerçek hayatta.
Ben o kadar sarhoş olmadım hocam. Bilemem.Filmlerde oluyor ya hocam sarhoş olup milleti falan arıyorlar bu doğru mu olabiliyor mu yani gerçek hayatta.
Kusma da, gerisinde sorun yok
Gayet de olabiliyor. Hiç aramadım ama üstünden 2 sene geçmiş birine yazmıştım bir kez. İraden yanlış olduğunu söylüyor ama en kötü ne olabilir ki hissi baskın geldiği için yapıyorsun işte. Düşüncesiz ve rahat oluyorsun gerçekten sarhoş olursan.Filmlerde oluyor ya hocam sarhoş olup milleti falan arıyorlar bu doğru mu olabiliyor mu yani gerçek hayatta.
Gayet de olabiliyor. Hiç aramadım ama üstünden 2 sene geçmiş birine yazmıştım bir kez. İraden yanlış olduğunu söylüyor ama en kötü ne olabilir ki hissi baskın geldiği için yapıyorsun işte. Düşüncesiz ve rahat oluyorsun gerçekten sarhoş olursan.
Dozunda içersen olmazsın. İki bira bir şey yapmaz mesela. Anlattığım olayın arkasında bir şişe votka vardı.O kadar sarhoş olmam büyük ihtimal ama olursam umarım yazmam ya.
Hani varya.
Şaka yaptıydım be hocam, var gerçekten öyle bir marka.
Şaka yaptıydım be hocam, var gerçekten öyle bir marka.![]()
Ben de çok merak ediyorum açıkçası. Neredeyse her şeyi içtim, bir tek Jagermeister kaldı. Çok övüyorlar ama, denemek lazım.@Clay Morrow hocam taksit taksit soruyorumda Jagermeister nasıl acaba?