Ben o kadar sarhoş olmadım hocam. Bilemem.Filmlerde oluyor ya hocam sarhoş olup milleti falan arıyorlar bu doğru mu olabiliyor mu yani gerçek hayatta.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kusma da, gerisinde sorun yok
Gayet de olabiliyor. Hiç aramadım ama üstünden 2 sene geçmiş birine yazmıştım bir kez. İraden yanlış olduğunu söylüyor ama en kötü ne olabilir ki hissi baskın geldiği için yapıyorsun işte. Düşüncesiz ve rahat oluyorsun gerçekten sarhoş olursan.Filmlerde oluyor ya hocam sarhoş olup milleti falan arıyorlar bu doğru mu olabiliyor mu yani gerçek hayatta.
SadeceEfe 3
Üstün
Gayet de olabiliyor. Hiç aramadım ama üstünden 2 sene geçmiş birine yazmıştım bir kez. İraden yanlış olduğunu söylüyor ama en kötü ne olabilir ki hissi baskın geldiği için yapıyorsun işte. Düşüncesiz ve rahat oluyorsun gerçekten sarhoş olursan.
O kadar sarhoş olmam büyük ihtimal ama olursam umarım yazmam ya.
- Makaleler
- 1
Dozunda içersen olmazsın. İki bira bir şey yapmaz mesela. Anlattığım olayın arkasında bir şişe votka vardı.O kadar sarhoş olmam büyük ihtimal ama olursam umarım yazmam ya.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Hani varya.
Bu arada bence hiç içme, nihayetinde kötü bir alışkanlık.
SadeceEfe 3
Üstün
Bende onu içki sandım
- Makaleler
- 6
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Şaka yaptıydım be hocam, var gerçekten öyle bir marka.
- Makaleler
- 1
Ben de çok merak ediyorum açıkçası. Neredeyse her şeyi içtim, bir tek Jagermeister kaldı. Çok övüyorlar ama, denemek lazım.@Clay Morrow hocam taksit taksit soruyorumda Jagermeister nasıl acaba?