1151

Uzman
Makaleler
5
Saat 2.22, aklıma böyle saçma sapan sorular geliyor işte.

İlk konsolunuz neydi ve ne zaman almıştınız? Benim şu ana kadar konsolum olmadı fakat olmasını da pek istemiyorum açıkçası, sevmem konsolları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saat 2.22, aklıma böyle saçma sapan sorular geliyor işte.

İlk konsolunuz neydi ve ne zaman almıştınız? Benim şu ana kadar konsolum olmadı fakat olmasını da pek istemiyorum açıkçası, sevmem konsolları.
PlayStation PSOne.

2012'de hediye geldi.

Hayatımda 2 konsolum oldu, onlar da el konsollarıydı:
  • Nintendo DS (Lite olabilir, unuttum.)
    • Nintendogs'u hatırladım, oynadığım oyunlar arasından. Çeşitli Mario oyunları da oynuyordum ama Nintendogs en hatırımda kalanı. Of, çok eğlenceliydi...
    • Bir ara durup dururken bozuldu. O kadar çok üzülmüşüm herhalde ki şu an bile hatırlıyorum.
  • PSP
    • PES oynardım, harikaydı! Bir God of War oyunu da oynamıştım, çok eğlenceliydi.
    • Bu konsolumun bendeki yeri ayrıydı ya, bakın şimdi bile gözlerim doldu. (Tabii göremiyorsunuz, inanın doldu ama. :p)
İkisine de bayılıyordum. 💙

Hayatımda 2 konsolum oldu, onlar da el konsollarıydı:
  • Nintendo DS (Lite olabilir, unuttum.)
    • Nintendogs'u hatırladım, oynadığım oyunlar arasından. Çeşitli Mario oyunları da oynuyordum ama nintendogs en hatırımda kalanı. Of, çok eğlenceliydi...
    • Bir ara durup dururken bozuldu. O kadar çok üzülmüşüm herhalde ki şu an bile hatırlıyorum.
  • PSP
    • Pes oynardım, harikaydı! Bir God of War oyunu da oynamıştım, çok eğlenceliydi.
    • Bu konsolumun bendeki yeri ayrıydı ya, bakın şimdi bile gözlerim doldu. (tabii göremiyorsunuz, inanın doldu ama. :p)
İkisine de bayılıyordum. 💙
El konsolunu belki kullanırım da PS5 ve Xbox gibi konsolları kullanmam. Çok sıkıcı geliyor kullanması.

PS2.

O dönem bir tane gittiğim elektronikçi vardı. 2.5 TL ile 5 TL arasındaydı oyunlar. Bir tane kutusu vardı. Oyunların kapaklarına bakarak rastgele seçiyordum. Tabii öyle oyun inceleme cart curt yok o zamanlar gidip fikir edinelim. Rastgele aldığın oyunun heyecanı da bir ayrı oluyordu. Nasıl çıkacak diye.

O dönem bir tane gittiğim elektronikçi vardı. 2.5 TL ile 5 TL arasındaydı oyunlar. Bir tane kutusu vardı. Oyunların kapaklarına bakarak rastgele seçiyordum. Tabii öyle oyun inceleme cart curt yok o zamanlar gidip fikir edinelim. Rastgele aldığın oyunun heyecanı da bir ayrı oluyordu. Nasıl çıkacak diye.
Sürpriz yumurta gibiydi o zaman oyun almak. Nereden biliyorum? Dost Kayaoğlu'ndan.

Alma sırasıyla:
  1. Xbox One S (Sattım)
  2. PSOne (Sattım, pişmanım)
  3. PSP
  4. PS2
Küçük bir tüplü televizyonum da var, bazen PS2'yi takıp oynuyorum. Ayrıca hep Wii almak istemişimdir ama bir türlü denk gelmedi.

Son düzenleme: