Abimin laptopu ile oynardım bir zamanlar GT320M 1GB vardı. 2020'de PC topladığımda RX570 8 GB almıştım 7 8 ay sonra chipset arızası verdi. GTX 1660S ile değiştirmiştik tabii üstüne para vermiştik. Hala onunla devam ediyorum ama artık eskisi gibi güçlü değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Tam fırınlamak sayılır mı bilmiyorum ama çipine çakmakla girmiştim, komik yanı 3-4 ay daha çalıştı sonra öldü.Fırınlamayı denediniz mi sonrasında? Çevremdeki herkes kartları yaktıktan sonra fırınlıyordu.
Aynı ekran kartını 6-7 ay önce satıp 3060Ti aldım bende çok drastik bir değişiklik olmamıştı.Abimin laptopu ile oynardım bir zamanlar GT320M 1GB vardı. 2020'de PC topladığımda RX570 8 GB almıştım 7 8 ay sonra chipset arızası verdi. GTX 1660S ile değiştirmiştik tabii üstüne para vermiştik. Hala onunla devam ediyorum ama artık eskisi gibi güçlü değil.
Fırınlasaydınız belki daha uzun götürebilirdi. Siz bildiğin ameliyat etmişsiniz.Tam fırınlamak sayılır mı bilmiyorum ama çipine çakmakla girmiştim, komik yanı 3-4 ay daha çalıştı sonra öldü.
Hocam bilmiyorum ya daha 10 yaşında falandım, internetten görüp yapmıştım bir şeyler. Oturup tüm gün PES 16,17 oynuyodum çok da keyifliydi. İşin komik yanı klavyeden oynuyodum ve ona rağmen çok iyi oynuyodum. FIFA kariyer açasım geldi ya şimdi anlatınca, ben gidiyorum kariyer açmaya. PES ölmese işte PES'te açardık.Aynı ekran kartını 6-7 ay önce satıp 3060Ti aldım bende.
Fırınlasaydınız belki daha uzun götürebilirdi. Siz bildiğin ameliyat etmişsiniz.
Seraphenthia
Yetkin
21 yıllık yaşantımda ki ilk ekran kartım 4060. Laptopu da 2 ay önce aldım...
HD Graphics 520.
- Makaleler
- 50
Çok eskiden Vestel bir laptop vardı, içerisindeki ekran kartını hatırlamıyorum ama kullandığım ilk ekran kartı onun içerisindekiydi. Onu saymazsak 9800 GT.