İmaj alma ile Microsoft Office yedeği alınabilir mi?

Makaleler
14
Yer
Antalya
Birisi benden orijinal Microsoft Office almamı istedi kendisi için. Ben de artık aylık/yıllık üyeliğe geçildiğini falan söyledim. Eski sürüm alabiliriz ama dedim tek seferlik kalıcı key. O da format atınca gidecekse imaj alalım dedi. Daha önce yapmadığım bir şey. Sağlamlisans'tan Office 2021 lisansını alıp orijinal Office kurduğumuzda bunu imaj alarak yedekleme imkanımız var mı? Bana pek olası gelmedi de, hiç alakam olmadığı için sormak istedim.

Birisi benden orijinal Microsoft Office almamı istedi kendisi için. Ben de artık aylık/yıllık üyeliğe geçildiğini falan söyledim. Eski sürüm alabiliriz ama dedim tek seferlik kalıcı key. O da format atınca gidecekse imaj alalım dedi. Daha önce yapmadığım bir şey. Sağlamlisans'tan Office 2021 lisansını alıp orijinal Office kurduğumuzda bunu imaj alarak yedekleme imkanımız var mı? Bana pek olası gelmedi de, hiç alakam olmadığı için sormak istedim.
Arkadaşın 7/24 format atmayacaksa sağlamlisanstan anahtar alsın işte. Sürekli format mı atıyor?

Zaten sağlamlisans'tan key alacağım. Bunu yedekleyelim diyor. Arkadaşım da değil yani nasıl yapacaksın o işi diyemedim size soruyorum.
Yedeklemen mümkün değil anahtar tek seferlik zaten. Sürekli kullanım için 1 yıllık 365 lisansı da satıyorlar ona bak istersen. İmaj almayla değil direkt kayıt defteri yedeklemeyle anca olur o da gereksiz.

Microsoft activation scrips ile istediğin sürümü kalıcı etkinleştirebilirsin.
Kalıcı etkinleştirmek için Ohook Activation servisini yüklemen gerekiyor. Bunu yapmazsan güncellemelerle bir süre sonra aktivasyon gidebiliyor. Yapmak istemeyen olabilir sonuçta KMS gibi bir servis çalışacak sürekli arkada.

Microsoft activation scrips ile istediğin sürümü kalıcı etkinleştirebilirsin.
Kalıcı etkinleştirmek için Ohook Activation servisini yüklemen gerekiyor. Bunu yapmazsan güncellemelerle bir süre sonra aktivasyon gidebiliyor. Yapmak istemeyen olabilir sonuçta KMS gibi bir servis çalışacak sürekli arkada.
Aslında bu mantıklı ya. Güvenilir diyor herkes zaten sonuçta açık kaynak kodlu. Kişisel kullanım için lisans almak mantıklı gelmiyor.

Kalıcı etkinleştirmek için ohook activation servisini yüklemen gerekiyor. Bunu yapmazsan güncellemelerle bir süre sonra aktivasyon gidebiliyor. Yapmak istemeyen olabilir sonuçta KMS gibi bir servis çalışacak sürekli arkada.
Servis gibi bir şey yüklemene gerek yok tek seferlik işlemler 1 ve 2.
Açık kaynak zaten ne yaptığı virgülü virgülüne yazıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt