Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
MindTheGapps'i yükledim, sideload komutu ile ama yüklenmedi. Sebebi ne olabilir? Custom ROM imzalı değilse, bundan dolayı olabilir mi?
Alakası yok. LiteGApps ile deneyin.
The Shorekeeper
Üstün
NikGapps güzeldir. NikGapps kullanın.
NikGapps Core ile en minimum düzeyde tutabilirsiniz Google uygulamalarını. Ekstra istediğiniz Google uygulamaları varsa bunları Addons kısmından indirebilirsiniz.
NikGapps Core ile en minimum düzeyde tutabilirsiniz Google uygulamalarını. Ekstra istediğiniz Google uygulamaları varsa bunları Addons kısmından indirebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocalarım. NikGapps indirdim, LiteGapps'ı nasıl indireceğimi bilemedim. Yükledikten sonra 'total xfer' yazdı. Telefonu yeniden başlatınca Play Store gelmiş, diğerinde bunlar gelmemişti. Teşekkür ederim yardımınız için.NikGapps güzeldir. NikGapps kullanın.
- Makaleler
- 9
DuckDuckGo, yakında değişmem lazım sanırım. Litegapps yazınca SourceForge sitesini getiriyor. İlk başta burayı gösterse, kurardım; buranın arayüzü daha basitmiş.
Hocam, haritalarda bir sorun var gibi. Konum açık ama konumumu bulamıyor. NikGapps Core kurdum, daha üst bir NikGapps mı kurmam lazımdı acaba?
The Shorekeeper
Üstün
Hayır. Uygulamaya izin verdiniz mi?
Konum izni ise evet verdim hocam.
The Shorekeeper
Üstün
Tam konum izni mi verdiniz yoksa yaklaşık konum izni mi?
Tam konum izni hocam.Tam konum izni mi verdiniz yoksa yaklaşık konum izni mi?