Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam işte aynı şey. Biz melek yerine diğer tanrılar diyoruz sadece. Sadece adı değişiyor. Madem bize "Tanrının gücü yeterken neden başka tanrılar" yaratsın diyorsun, o zaman tanrının gücü yeterken neden günah sevap yazmakla uğraşan melekleri yarattı?

O zaman neden sırf günah sevap yazması için melekleri yarattı? Gücü yetmiyor muydu günah sevap yazmaya?

Hocam gelin bırakalım şu adamla tartışmayı. Adam meleklerin tek görevini günah sevap yazmaktan ibaret sanıyor. Sonra geliyor özellikle melekleri araştır da gel diyor bana. Aynen kardeşim melekler var günah sevap yazıyorlar falan.

Hocam gelin bırakalım şu adamla tartışmayı. Adam meleklerin tek görevini günah sevap yazmaktan ibaret sanıyor. Sonra geliyor özellikle melekleri araştır da gel diyor bana. Aynen kardeşim melekler var günah sevap yazıyorlar falan.
Ben tek ibaret sanmıyorum sen Müslümansan tek tanrıya inanacaksın. Burda kendince konuşmaya devam et, gram umrumda değilsin.

Ha Mikhail ha Gök Tanrısı. Bu kadar.
Tanrı denen varlık her şeye gücü yeten değil mi ?
Sadece hava ile ilgilenebilecek kabiliyetleri varsa tanrı olmaz.
Ama aslında dediğinde yanlış değil onların çeşitli işlerle ilgilenen tanrılarına biz melek diyoruz isim değişiyor görev aynı.
Elhamdülillah Müslümanım, insanların çelişiyor dedikleri ayetleri okudukça araştırdıkça imanım taklidi imandan tahkiki imana geçiyor her şerde bir hayır var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deist veya agonostigim galiba hem inanıyorum hem inanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.