FloridaBoy
Yetkin
- Makaleler
- 1
Dinim İslam, yolum Allah'tır. Kitabım da Kur-an'ı Kerim'dir. Yol göstericim Hazreti Muhammed'dir.
Yazım ve imla kurallarına dikkat etmemek uyarı sebebidir. Lütfen mesajlarınızda yazım ve imla kurallarına dikkat edin.
Hocam ilk iki kelime yeterliydi aslında.Dinim İSLAM, yolum ALLAH'tır. Kitabım da Kur-an'ı Kerim'dir. Yol göstericim Hazreti Muhammed'dir.
Ayrica Allah'i ve İslam'i buyuk yazmasi komik gosteriyor mesaji. Allah'i buyuk harfle yazinca deger kazanmadigini veya kaybetmedigini ne zaman anlayacaklar?
Ayrica Allah'i ve İslam'i buyuk yazmasi komik gosteriyor mesaji. Allah'i buyuk harfle yazinca deger kazanmadigini veya kaybetmedigini ne zaman anlayacaklar?
Yoo kucumsemedim. Sadece Allah'i buyuk yazinca komik gorunuyor. Saygilarimla...İnanmayabilirsin ama saygı duymalısın. Bu mesajında biraz küçümserlik sezdim. "ne zaman anlayacaklar" tarzı bir üstten bakma üslubu takınmanız hiç hoş değil.
Ne alaka? İlgi çekmek ve beğeni toplamak için büyük harf ile yazmışsın.İnanmayabilirsin ama saygı duymalısın. Bu mesajında biraz küçümserlik sezdim. "Ne zaman anlayacaklar" tarzı bir üstten bakma üslubu takınmanız hiç hoş değil.
Adam inancınızı sormuş konu yine bir şekilde kavgaya evrilmiş, seviyeli şekilde görüşlerinizi belirtip tartışacağınız yerde birbirinize sallıyorsunuz. İnanç konusunda çoğu kullanıcı empati yapmaktan yoksun bir durumda. Felsefe kategorisini bunun yüzündem göz ardı ettim şurayı salın bari lütfen.