Geraltın kılıcı
Üstün
"İncehesap" adlı satıcıdan Amazon üzerinden ARC A580 aldım. Ancak kart bozuk çıktığı için iade başvurusu yaptım. Ancak kartı iade etmiyorlar. Bozuk kartı bana iteliyorlar. Ben iade olur diye düşünerek 4060 aldım. Sırf bu hadsizler yüzünden kartı iade edeceğim. Sizce, avukata başvuru yapıp dava edebilirmiyim? Ayrıca TCK. kaça göre dava açabilirim?
İlgili konu ile alakalı konularım:
techolay.net
www.technopat.net
www.techolay.net
İlgili konu ile alakalı konularım:
incehesap.com kargo iade işlemi yapmıyor
Kartın iade süresi dolmamasına ve Amazon'dan iade seçeneğine tıklamama rağmen, bana 'ince hesap servis kayıtları' kelimeleri geçen bir site attılar. Bunun dışında, verdikleri seri numarası dahi çalışmıyor olacak ki, sitede kartın durumunu göremiyorum. Bir de kargo irsaliye numarası ve gerçek...
Arc A580 ekran kartının bozuk olduğu nasıl anlaşılır?
Arkadaşlar Arc A580 ekran kartımda ekran tamamen bozuluyor. Uyarı: Bence sesi kapatın. Vantilatör sesinden duymanız zorlaşabilir. Konu dışı: Intel ile iletişime geçtim ancak bu sorunun neredeyse hiç yaşanmadığını söyledi. Sizce iade edip muadili bir AMD kart mı almalıyım?
Arc A580 ekranda bozulmalar oluyor
Arkadaşlar, Arc A580 ekran kartımda ekran tamamen bozuluyor. Uyarı: Bence sesi kapatın. Vantilatör sesinden duymanız zorlaşabilir. Konu Dışı: Intel ile iletişime geçtim ancak bu sorunun neredeyse hiç yaşanmadığını söyledi. Sizce iade edip muadili bir AMD kart mı almalıyım?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: