Dagster3532

Becerikli
Salı akşamı aldığın ürün 24 saat içinde kargolanacak ise bu sabah kargoya verilir.

O nasıl oluyor yani hocam? Matematik hocam hakkında endişe duymaya başladım. Yani 18:00 civarında sipariş veriyorum ve dün yani Çarşamba 22:00 sularında tekrar kontrol ettiğimde hala hazırlanıyordu.

O nasıl oluyor yani hocam? Matematik hocam hakkında endişe duymaya başladım. Yani 18:00 civarında sipariş veriyorum ve dün yani Çarşamba 22:00 sularında tekrar kontrol ettiğimde hala hazırlanıyordu.
Muhtemelen yoğunluktan dolayı sonraki güne kalmış. Bugün %90 kargoya verilir.

Muhtemelen yoğunluktan dolayı sonraki güne kalmış. Bugün %90 kargoya verilir.

Anladım hocam teşekkür ederim umarım gelir. Anakart ve işlemci bugün gelecek ama ortada daha RAM yok.

Bir önce ki konuda olan şanssızlığım tekrar denk gelecek bileşenler bozuk çıkacak diye korkuyorum.

Salı akşamı aldığım ürün hala paketleniyor aşamasında bekliyor. Alt tarafı bir tane RAM'in kargoya verilmesi bu kadar zor olmamalı. Destek bölümüne de yazdık. Bakan veya cevap veren yok. Ulaşamıyoruz yani.

Aşağıda da şimdi sipariş ver bugün kargoda ve stoktan hızlı teslimat ( 24 saatte kargoluyoruz ) yazıyor. Gerçekten kronik.

Fatura kesilmiş mi?