YATOss

Gelişen
9070 XT Nitro+ kartımın pinleri eridi ve İncehesap ile iletişime geçerek kartı yolladım. Bugün Endeks Bilişimi arayıp sorduğumda kart arızalı ve muadili veya aynısının değişimi yapılacağı söylendi. Fakat İncehesap bana stokta aynısı ya da muadili ile değişim yapılır, kabul etmezseniz fatura üzerinden iade yapılır dedi. Fatura ile arasında neredeyse 30K fiyat farkı var. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi?

Aklımda kart olarak TUF modeli var. Muadili hangi kart?

1787916215609.webp

6d71746d-5e05-4177-bb31-ec4b97b6a7d9.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
9070 XT Nitro+ kartımın pinleri eridi ve İncehesap ile iletişime geçerek kartı yolladım. Bugün endeks bilişimi arayıp sorduğumda kart arızalı ve muadili veya aynısının değişimi yapılacağı söylendi. Fakat İncehesap bana stokta aynısı ya da muadili ile değişim yapılır, kabul etmezseniz fatura üzerinden iade yapılır dedi. Fatura ile arasında neredeyse 30k fiyat farkı var. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi?

Eki Görüntüle 276389

Eki Görüntüle 276390

Geçmiş olsun endeks ve İncehesap bir araya geldiyse işiniz uzun. İade kabul etmeyin sizin rızanız olmadan yapamazlar muadil ürün vermek zorundalar.

9070 XT Nitro+ kartımın pinleri eridi ve İncehesap ile iletişime geçerek kartı yolladım. Bugün Endeks Bilişimi arayıp sorduğumda kart arızalı ve muadili veya aynısının değişimi yapılacağı söylendi. Fakat İncehesap bana stokta aynısı ya da muadili ile değişim yapılır, kabul etmezseniz fatura üzerinden iade yapılır dedi. Fatura ile arasında neredeyse 30K fiyat farkı var. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi?

Eki Görüntüle 276389

Eki Görüntüle 276390
Sizi fatura üzerine zorlamayazlar diye biliyorum, muadili ile değişim isteyin.

Ellerinde satışta olan bir 9070 XT Nitro+ yok, internet üzerinde bulamadım. Nvidia tarafından değişim istesem yapabilirler mi? Ekran kartımdan çok memnundum, gidip Pulse veya Dual modelini kakalamalarını istemiyorum.

Ellerinde satışta olan bir 9070 XT Nitro+ yok, internet üzerinde bulamadım. NVIDIA tarafından değişim istesem yapabilirler mi? Ekran kartımdan çok memnundum, gidip Pulse veya Dual modelini kakalamalarını istemiyorum.
Arayıp sormak gerekiyor hocam, NVIDIA tarafı değişim yaparlar mı bilmiyorum. Yaparlarsa şahsen 5070 Ti derdim. Tabii, İncehesap ne diyeceğine bağlı.

Ellerinde satışta olan bir 9070 XT Nitro+ yok, internet üzerinde bulamadım. NVIDIA tarafından değişim istesem yapabilirler mi? Ekran kartımdan çok memnundum, gidip Pulse veya Dual modelini kakalamalarını istemiyorum.

Baktım ellerinde 9070XT bile yok hocam, PowerColor 9070 var sadece stoklarında en azından sitede öyle görünüyor. Muhtemelen iade yapacaklar siz bunu kabul etmeyeceksiniz ve THH başvuracaksınız. Muadil ürün vermek zorundalar çünkü.

Desenize 1 sene daha THH ile uğraşacağız ya da PowerColor Red Devil modelini düşünebilirim. 3x8 pin ile biraz daha güvende olurum gibi