Detaylar
Kim cevapladı?Emirko
Uzman
Merhaba.
İncehesap'tan ekran kartı aldım fakat iade etmek istiyorum kartı beğenmedim beğenmediğim için iade etme hakkım var mıdır satın alalı 3 gün oldu.
Yanlış bilgi vermek istemem ama emin olmamakla birlikte kartı sisteme taktığınız ve kullandıysanız bu artık kullanılmış bir kart statüsüne girer ve iadesi zor olur diye düşünüyorum. Ama jelatinleri etiketleri vs. her şeyi yerli yerindedir ve bu İncehesap"ın iade politikasına uyuyordur onu bilemem. En kesin sonucu müşteri hizmetlerinden alırsınız telefon edip temsilci ile görüşün isterseniz. Yetkili birilerine sormadan bu sefer iade için kargoya çıkacak kart kargoda bir şey olursa daha kötü bir senaryo yaşanabilir sizin için.
Moderasyon notu: 14 Günlük İade Hakkı (Cayma Hakkı):
Mesafeli Sözleşmeler:
Tüketici, internet, telefon veya diğer uzaktan iletişim araçları ile yapılan satışlarda, ürünü teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ve herhangi bir cezai şart ödemeden ürünü iade edebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
TinerciYasin
Başarılı
Kutu içeriği eksik olmadığı sürece iade kabul etmesi lazım, bende mouse aldım 2 gün kullandım beğenmedim iademi kabul etmişlerdi.Merhaba.
İncehesap'tan ekran kartı aldım fakat iade etmek istiyorum kartı beğenmedim beğenmediğim için iade etme hakkım var mıdır satın alalı 3 gün oldu.
Blackraven
Üstün
14 Günlük İade Hakkı (Cayma Hakkı): Tüketici, internet, telefon veya diğer uzaktan iletişim araçları ile yapılan satışlarda, ürünü teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ve herhangi bir cezai şart ödemeden ürünü iade edebilir.
Yani ürünü beğenmediğinizi iddia ederek iade edebilirsiniz yalnız online alışverişlerde firmalar çakallık yaparak ürünü servise göndererek insanları manipüle etmeye çalışır o yüzden net bir şekilde kanuni hakkınız olduğunu ve ürünü iade etmek istediğinizi söylemelisiniz.
Yani ürünü beğenmediğinizi iddia ederek iade edebilirsiniz yalnız online alışverişlerde firmalar çakallık yaparak ürünü servise göndererek insanları manipüle etmeye çalışır o yüzden net bir şekilde kanuni hakkınız olduğunu ve ürünü iade etmek istediğinizi söylemelisiniz.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ekran kartlarının jelatinleri var hocam açıldıktan sonra belki iade almazlar veya uğraştirirlar.Kutu içeriği eksik olmadığı sürece iade kabul etmesi lazım, bende mouse aldım 2 gün kullandım beğenmedim iademi kabul etmişlerdi.
TinerciYasin
Başarılı
Olabilir, hiç ekran kartı iade etmedim ben.Ekran kartlarının jelatinleri var hocam açıldıktan sonra belki iade almazlar veya uğraştirirlar.
Açıkçası aldığım kartta yüksek derecede coil whine sesi mevcut, çoğu kartlarda bu durum mevcut fakat bende ki biraz yüksek seviyede beni çok rahatsız ettiği için iade etmek istiyorum fakat bu sebeple iade etmeyebilirler.
Sizce ürün değişimine mi yoksa iade süreci yolumu izleyeyim hangisi daha kolay olur?
Birkaç arkadaşın coil whine sebebiyle ürün değişimini yapmışlar yüksek ses olduğundan kaynaklı.
Sizce ürün değişimine mi yoksa iade süreci yolumu izleyeyim hangisi daha kolay olur?
Birkaç arkadaşın coil whine sebebiyle ürün değişimini yapmışlar yüksek ses olduğundan kaynaklı.
Geraltın kılıcı
Üstün
1-2 ay bekletiyorlar.Merhaba.
Servis için mi söylüyorsunuz?
Geraltın kılıcı
Üstün
İadeye gönderdiğim zaman 1 ay kadar bekledim. Eğer Amazon üzerinden almasaydım daha da bekletirlerdi.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-