Bir saat sürecek olması sevindirdi. İyi mi kötü mü olur bilemiyorum (umarım çok güzel olur) ama boş olmayacağı kesin. Çıktığınız yolda başarılar.

Hocam iade oranınız artmazmı, oyun sürenizden dolayı? Bitiren iade eder.
Evet bunu da düşündük ancak sırf oyunu uzatmak için uzatmak istemedik. Neyse o, artık iade edenin gönlüne kalmış bir şey.
Bir saat sürecek olması sevindirdi. İyi mi kötü mü olur bilemiyorum (umarım çok güzel olur) ama boş olmayacağı kesin. Çıktığınız yolda başarılar.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkürler. İyi veya kötü farketmez her türlü yorumlarınızla daha çok seviniyor, heyecanlanıyorum.

Hocam ne yazık ki oyunu oynamam çok mümkün görünmüyor çünkü korku oyunlarını pek sevmiyorum. Gene de destek olması amacıyla istek listeme ekledim. Başarılar diliyorum.

1 saat çok kısa bir süre. İncelemelerde birisi belirttiği an, satışlarınızın çoğunu etkileyecektir. Bence Demo çıkarıp nabız tutmak daha iyi bir fikir geldi. Demoya göre de oyunu şekillendirirsiniz.
Dediğiniz çok mantıklı. İlerleyen haftalarda bir demo veya play test yapabiliriz.
Hocam ne yazık ki oyunu oynamam çok mümkün görünmüyor çünkü korku oyunlarını pek sevmiyorum. Gene de destek olması amacıyla istek listeme ekledim. Başarılar diliyorum.
Başarılar hocam, ben de oynarım bir gün (Eğer Steam hesabı açarsam)
Çok teşekkürler!