Indie oyunumuz MANIKA sonunda satışta!

Bir ara satın alıp deneyeceğim, görüntülerden fena değil gibi gözüküyor. Umarım öyledir.

Normalde bu tarz oyunları sevmem ama sırf destek olsun diye oyununu satın alacağım.

Ben de destek amaçlı aldım, korku oyunları hiç bana göre olmadığı için oynayıp deneyim edemeyeceğim maalesef

Hocam sonraki oyunlarınız için soundtrack'e ihtiyacınız varsa ben yapabilirim. Korku ağırlıklı besteler üretiyorum.

Bir ara satın alıp deneyeceğim, görüntülerden fena değil gibi gözüküyor. Umarım öyledir.
Ben de destek amaçlı aldım, korku oyunları hiç bana göre olmadığı için oynayıp deneyim edemeyeceğim maalesef
Normalde bu tarz oyunları sevmem ama sırf destek olsun diye oyununu satın alacağım.
Çok teşekkürler. Zaten kısa bir oyun, deneyince geri bildirimlerinizi muhakkak bekliyorum.
Hocam sonraki oyunlarınız için soundtrack'e ihtiyacınız varsa ben yapabilirim. Korku ağırlıklı besteler üretiyorum.
Hocam -Özel iletişim adresi moderatör tarafından kaldırıldı.- Discord'dan ekleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlar neden kaldırıyor anlamıyorum. Besteyi nasıl ulaştırıp iletişime geçicem söyler misiniz mesajı silen modlar. Hayır sanki konunun yararına olacak mesajları özelden yazalım dedik.

Modlar neden kaldırıyor anlamıyorum. Besteyi nasıl ulaştırıp iletişime geçeceğim söyler misiniz mesajı silen modlar. Hayır sanki konunun yararına olacak mesajları özelden yazalım dedik.

İletişim adresi olarak ne paylaşabiliyoruz ki? E-posta?

Hocam e-posta gönderin yasaksa siliyorlar zaten.

İletişim adresi olarak ne paylaşabiliyoruz ki? E-posta?
Hocam e-posta gönderin yasaksa siliyorlar zaten.
Steam'deki geliştiricinin "Hakkında" kısmına mail adresi vb. şeyler ekleyebilirsiniz ve aynı şekilde oradan iletişim sağlayabilirsiniz. Sosyal içinde kişisel iletişim adreslerini paylaşmak yasak maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…