Selam dostlar,

Burada belki bilen birkaç kişi vardır. Bir süredir ben ve arkadaşım "mini" bir indie korku oyunu üzerinde çalışıyoruz. Garip bir şekilde aynı anda üniversiteyi bırakmamız ve hobi düşüncesi olarak başlayan ancak belki de bir gün iş olabilecek bu hayalimize atılmamız bir oldu. İlk kez oyun geliştirdiğimiz bu macera bizim için zorlu ama bir o kadar da eğlenceli oldu. Gönül isterdi ki 0 bütçeyle değil de en azından bir tık yükseğinden giriş yapabilseydik ancak buna da şükür şimdilik.

Tabii ki sorunlarımız ve geliştirme aşamamız hala sonlanmış değil. Oyunun Japonca hariç başka dillere çevirilirken sapıtması gibi birkaç sorunumuz mevcut. Yani şey, oyun sadece Japonca destekliyor şu an... Uzun hikaye neden Japonca desteklediği, ancak Türkçe ve İngilizce önümüzdeki hafta gelecek. İlk oyunumuz olduğu ve yazılım alanında sıfır bilgiyle böyle bir işe kalkıştığımız için bayağı zorlandık, zorlanıyoruz ama bunların üstesinden gele gele daha iyi yerlere ve oyunlara yelken açmayı hedefliyoruz.

Amacım oyunun reklamını yapmak değil, sadece bu sevincimi sizlerle de paylaşmak, muhabbet etmek istedim. Tabii ki bu kadar lafını ediyorken oyunun, Türkçe dil desteği geldiği zaman çekilişini de yapacağım. Fiyatı çok olmasa da sadece desteklemek için bile alamayacak durumda olan arkadaşlar var biliyorum. Özellikle onlara çıkmasını umaraktan bir çekiliş düzenleyeceğim.
Her neyse, umarım herkesin hali vakti yerindedir, herhangi bir sorunuz varsa burada tartışabiliriz. İyi sosyaller dilerim herkese!

Normalde bu tarz oyunları sevmem ama sırf destek olsun diye oyununu satın alacağım.

Hocam sonraki oyunlarınız için soundtrack'e ihtiyacınız varsa ben yapabilirim. Korku ağırlıklı besteler üretiyorum.

Bir ara satın alıp deneyeceğim, görüntülerden fena değil gibi gözüküyor. Umarım öyledir.
Ben de destek amaçlı aldım, korku oyunları hiç bana göre olmadığı için oynayıp deneyim edemeyeceğim maalesef ✌️
Normalde bu tarz oyunları sevmem ama sırf destek olsun diye oyununu satın alacağım.
Çok teşekkürler. Zaten kısa bir oyun, deneyince geri bildirimlerinizi muhakkak bekliyorum.
Hocam sonraki oyunlarınız için soundtrack'e ihtiyacınız varsa ben yapabilirim. Korku ağırlıklı besteler üretiyorum.
Hocam -Özel iletişim adresi moderatör tarafından kaldırıldı.- Discord'dan ekleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlar neden kaldırıyor anlamıyorum. Besteyi nasıl ulaştırıp iletişime geçicem söyler misiniz mesajı silen modlar. Hayır sanki konunun yararına olacak mesajları özelden yazalım dedik.