riokoyos

Başarılı
Selam dostlar,

Burada belki bilen birkaç kişi vardır. Bir süredir ben ve arkadaşım "mini" bir indie korku oyunu üzerinde çalışıyoruz. Garip bir şekilde aynı anda üniversiteyi bırakmamız ve hobi düşüncesi olarak başlayan ancak belki de bir gün iş olabilecek bu hayalimize atılmamız bir oldu. İlk kez oyun geliştirdiğimiz bu macera bizim için zorlu ama bir o kadar da eğlenceli oldu. Gönül isterdi ki 0 bütçeyle değil de en azından bir tık yükseğinden giriş yapabilseydik ancak buna da şükür şimdilik.

Tabii ki sorunlarımız ve geliştirme aşamamız hala sonlanmış değil. Oyunun Japonca hariç başka dillere çevirilirken sapıtması gibi birkaç sorunumuz mevcut. Yani şey, oyun sadece Japonca destekliyor şu an... Uzun hikaye neden Japonca desteklediği, ancak Türkçe ve İngilizce önümüzdeki hafta gelecek. İlk oyunumuz olduğu ve yazılım alanında sıfır bilgiyle böyle bir işe kalkıştığımız için bayağı zorlandık, zorlanıyoruz ama bunların üstesinden gele gele daha iyi yerlere ve oyunlara yelken açmayı hedefliyoruz.

Amacım oyunun reklamını yapmak değil, sadece bu sevincimi sizlerle de paylaşmak, muhabbet etmek istedim. Tabii ki bu kadar lafını ediyorken oyunun, Türkçe dil desteği geldiği zaman çekilişini de yapacağım. Fiyatı çok olmasa da sadece desteklemek için bile alamayacak durumda olan arkadaşlar var biliyorum. Özellikle onlara çıkmasını umaraktan bir çekiliş düzenleyeceğim.
Her neyse, umarım herkesin hali vakti yerindedir, herhangi bir sorunuz varsa burada tartışabiliriz. İyi Sosyaller dilerim herkese!

Son düzenleyen: Moderatör:
Cüzdanda bakiye kalmamış, kalsaydı alıp akşam bakacaktım. Tebrik ederim, Türkiye'de oyun sektörü gitgide büyüyor. Şu an bir Call Of Duty falan yapamasak bile en azından indie kültürünü geliştirmemiz çok iyi.

Merhaba,

Tür olarak bana hitap etmese de oyunun atmosferini beğendim, oynamak için olmasa da destek olmak açısından oyunu satın aldım. Umuyorum ki diğer Türk oyunları (Erzurum vs.) gibi sadece Türklerden para kazanıp ortadan kaybolmak amacıyla yapılmamıştır. İlk oyununuz olması ve bu konu hakkında bir şey bilmeden bu oyunu geliştirmeniz sizin için güzel bir kariyerin başlangıcı olacak belki de. Umarım daha iyi yerlere gelip bizi oyun sektöründe temsil edecek kişilerden olabilirsiniz. Bu arada konuya oyunun Steam bağlantısını eklememiştiniz, ben eklemek istedim.

İyi sosyaller.

Çok teşekkür ediyorum destek mesajlarınız ve maddi anlamda da desteğiniz için. Lütfen oynarsanız bile çok bir beklentiniz olmasın, dediğim gibi mini bir indie bile denir bu oyuna. Bazı insanlar nedense AAA beklentisi yapmış ve birkaç hakaret aldım, o yüzden böyle belirtme gereği duydum. Ücretlendirmeyi bile sırf hafif de olsa birkaç ekipman için bütçe bulabiliriz belki diye koyduk. Çok minik bir adım olabilir bu, ancak mutluluk gözyaşlarımı tutamıyorum böyle mesajlarınızı gördükçe. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe ve İngilizce dil desteği geldiğinde oynayıp yorum yapmak isterim. Şu an işteyim eve geçince alacağım oyunu. Siz de lütfen oyunu yaptık bitti psikolojisine girmeyin. Bir süre daha oyunu geliştirmeye, eksiklerini kapatmaya çabalayın. Başarılar dilerim.

Korku oyunlarından bayağı geriliyorum. Geceleri rahat uyuyamıyorum siz anlayın dereceyi. O yüzden uzun zamandır almadım :D fakat elinize sağlık, bol kazançlar <3

Türkçe ve İngilizce dil desteği geldiğinde oynayıp yorum yapmak isterim. Şu an işteyim eve geçince alacağım oyunu. Siz de lütfen oyunu yaptık bitti psikolojisine girmeyin. Bir süre daha oyunu geliştirmeye, eksiklerini kapatmaya çabalayın. Başarılar dilerim.
Şu anda üstünde çalışıyorum. Hem dil desteğinin hem de ek içeriklerin. Dediğim gibi mini bir oyun ama her zaman dediğiniz gibi geliştirmeye açık sonuçta. Desteğiniz için çok teşekkürler.
Korku oyunlarından bayağı geriliyorum. Geceleri rahat uyuyamıyorum siz anlayın dereceyi. O yüzden uzun zamandır almadım :D fakat elinize sağlık, bol kazançlar <3
Sağolun ustam. Açıkçası içeriğini bildiğim halde ben de bazen geriliyorum. İyi sosyaller dilerim destek mesajınız için tekrardan teşekkürler.