Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

CyberCihan

Başarılı
Makaleler
2
Sıcak Fırsatlar kategorisindeki indirimlere, sonradan iki farklı şekilde "İndirim Bitti" ön eki eklenebilir:

1. Moderatör Tarafından:
Raporlama sistemi aracılığıyla bir moderatör, indirim bittiğinde "İndirim Bitti" ön ekini ekleyebilir.

2. Kullanıcı Tarafından:
Konuyu açan kullanıcı, ön eki "Düzenle" menüsünden değiştirebilir ve "İndirim Bitti" seçeneğini seçebilir.

1709454365292.webp

Sadece "Sıcak Fırsatlar" kategorisinde; devam eden, sonlanan tüm indirimleri görsek daha rahat olur diye düşündüm.

Son düzenleme:
Artı 11 Eksi
Evet, bu olabilir.

Merhaba, önerinizi inceledim ve gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü zaten sonlanan indirimler diye bir kategori mevcut.

Şöyle ki biten indirim için özel ön ek getirilirse önceki ön ek bozulacak ve kaybolacak. Bu da konunun anlamının yitirilmesine neden olacak. O indirimlere ait platformu bile barındıran bu ön eki kaldırmak mantıklı değil kesinlikle. Çoklu ön ek sistemini de beğenmiyorum ve gereksiz buluyorum zira eklentinin çalışma mantığını bildiğimiden o eklentiyi kurmak istemiyorum.

Sonlanan indirimlere taşınınca zaten Sosyal ana sayfamızda yer alan "Sıcak Fırsatlar" kısmında çıkmıyor. Hâlihazırda düzgün bir sistem söz konusuyken bozmak mantıksız. Önümüzdeki süreçte sıcak fırsatlar için mükemmel fikirlerimiz var, beklemede kalın :)