keremxmetin

Çalışkan
Selamlar, iyi forumlar herkese.
Annem ve babam yakında düğün için İngiltere’ye gidecek. Ben de dönüşte uygun olursa bilgisayar parçası getirmelerini rica etmeyi düşünüyorum.

Şu an net olarak bilgisayar toplamıyorum ama ilerisi için CPU, GPU ya da anakart gibi parçalardan biri uygun fiyata gelirse almak mantıklı olur mu diye merak ediyorum. İngiltere fiyatları ile Türkiye fiyatları arasında gerçekten değecek bir fark oluyor mu?

Daha önce bu şekilde parça getirten varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, uyarırsanız taşırım.

Şimdiden teşekkür ederim 🙏:kırmızıkalp:

Vergi iadesi almadıktan sonra PC parçalarında fiyat farkı çok olmuyor hatta o durumda dahi ekonomik olarak buradan 9 taksit ile almanın mantıklı olduğu durumlar olabiliyor. Yurt dışından PC parçası getirmenin en mantıklı noktası Türkiye'ye getirilmeyen ekran kartı vb. ürünlerin modellerini almak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi iadesi almadıktan sonra PC parçalarında fiyat farkı çok olmuyor hatta o durumda dahi ekonomik olarak buradan 9 taksit ile almanın mantıklı olduğu durumlar olabiliyor. Yurt dışından PC parçası getirmenin en mantıklı noktası Türkiye'ye getirilmeyen ekran kartı vb. ürünlerin modellerini almak.
Çok teşekkür ederim Blackraven. Hayallerim yine suya düştü. Bilgisayarım beni fazlasıyla idare ediyor ancak çağın gerisinde kaldı :)

Ben de çok isterim uygun olup getirmek fakat hiç fark etmiyormuş.

Yolcu beraberinde 1 adet dizüstü veya masaüstü PC ile bileşenleri parçaları 430 euro aşmamak kaydı ile getirebilir.

Buna da engel koyarlarsa şaşırmam. Zira bu şekilde getirmek isteyenler artacaktır. Bir şeyi engelleyince başka yollar bulmaya çalışıyoruz mecburen.