Detaylar
Kim cevapladı?Kaandrick Lamar
Yetkin
Harcamalarınıza göre değişir. Hediyelik vs. olmayacaksa ben kendi misafirlerime 7 gecelik programlar için minimum 250€ öneriyorum. Alabildiğiniz kadar alın, büyük ihtimalle döndüğünüzde kur farkından ötürü karda olabilirsiniz
Okulum 1.400-1.500 euro arası fiyata Almanya, Fransa, İsviçre, Hollanda, Belçika ülkelerine gideceğimizi söyledi 5 günlük gezi. Pasaport, vize, otel, otobüs, uçak ve disneyland fiyata dahil, iyi mi? Gidilir mi?
Bir de boyum 155 arkadaşım Disneyland'daki araçlara binemezsin dedi, doğru mu?
Erasmusun paralı hali gibi çok iyi fiyat.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Erasmus ne kadar ki hocam? Onlarda vizeyi falan kendin ödemiyor musun? Burda fiyata dahil.
@Hamza Ensar Sağlam Sorun nedir?
Eğer 1400€ çok fazla gelmezse kesinliikle gidiilir. Çok ucuza çok fazla deneyim kazanıyorsun.
€1400 geziye gider, helalinden bir 400/600€'da ye, iç, hediyelik, Duty Free parfüm vs. de maksimum €2000'ya denk gelir bence oldukça iyi.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Lisedeyim. Kendi paramla gitmiyorum ve bilirsiniz ki Türkiye ekonomisi diye bir şey var. Bunları yapamayacağım belli ne yazık ki.€1400 geziye gider, helalinden bir 400/600€'da ye, iç, hediyelik, Duty Free parfüm vs. de maksimum €2000'ya denk gelir bence oldukça iyi.
Lisedeyim. Kendi paramla gitmiyorum vebilirsiniz ki Türkiye ekonomisi diye bir şey var. Bunları yapamayacağım belli ne yazık ki.
Yani farazi bir fiyattan bahsettim. Zaten duty Free parfüm falan dediğim için o kadar. Onun haricinde ortalama 200/250€ fersah fersah yeter.
Arkadaşım 1 kere lisede 2 kere de gözetmen olarak gitti liselilerle bu geziye, parfüm vb. fuzuli harcamalar dahil €600 civarında harcama yapmıştı. Keza bir süre Almanya'da bulundum bu süreçte hat, yeme içme, eve gelecek çikolata, Pringles vb. şeyler için toplam €150 harcamıştım.
Ortalama bir dönerin 7/€8 olduğunu düşünürsek sen hesap et. Bana dediğine göre ortalama 10000/15000₺ bandında harcıyormuş gençler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-