Yurt dışı ayrı bir deneyimdir. Hele kafası karışık biri için yeni ufuklar açabilir.🙂İngilizcen iyiydi. Yeni kişilerle konuş hayat hikayelerini dinle tavsiye al ve hayatı gör.
Gönderme hissettim. Elimden geldiğince herkesle konuşacağım ondan eminim. İsviçre'de ırkçılık olmaz umarım onlar bizim AB'ye girmemizi istemediği için bizde onların NATO'ya girmesini engelliyorduk diye hatırlıyorum.

😁

Elimden geldiğince herkesle konuşacağım ondan eminim. İsviçre'de ırkçılık olmaz umarım onlar bizim Ab'ye girmemizi istemediği için bizde onların NATO'ya girmesini engelliyorduk diye hatırlıyorum.

İsveç değil miydi o? İsviçre tamamen tarafsızdır. Tanıdığım kalıyor orada şu ana kadar ırkçılık lafı duymadım ondan.

Okulum 1.400-1.500 Euro arası fiyata Almanya, Fransa, İsviçre, Hollanda, Belçika ülkelerine gideceğimizi söyledi 5 günlük gezi. Pasaport, vize, otel, otobüs, uçak ve Disneyland fiyata dahil, iyi mi? Gidilir mi?
Bir de boyum 155 arkadaşım Disneyland'da ki araçlara binemezsin dedi, doğru mu?
Odada 2 kişi kaldığınız senaryoda bile vize işlemleri dahil ise çok güzel fiyat. Seyahat danışmanıyım, tek kişi için Disneyland ve ekstra turlar hariç 7 gece tur+vize+sigorta işlemleri bile 1500-1700 arası tutuyor. Bölge pahalı bir bölge bilginiz olsun. Oda-kahvaltı konaklayacaksanız -ki %99 öyle olur- yanınıza bir miktar € almayı ihmal etmeyin. Günlük 1 öğün yemek ne yediğinize göre ve hangi ülkede olduğunuza göre değişmekle de birlikte 3-15€ arasında tutabilir (güncel gitmiş biri daha net cevap verebilir).

Odada 2 kişi kaldığınız senaryoda bile vize işlemleri dahil ise çok güzel fiyat. Seyahat danışmanıyım, tek kişi için Disneyland ve ekstra turlar hariç 7 gece tur+vize+sigorta işlemleri bile 1500-1700 arası tutuyor. Bölge pahalı bir bölge bilginiz olsun. Oda-kahvaltı konaklayacaksanız -ki %99 öyle olur- yanınıza bir miktar € almayı ihmal etmeyin. Günlük 1 öğün yemek ne yediğinize göre ve hangi ülkede olduğunuza göre değişmekle de birlikte 3-15€ arasında tutabilir (güncel gitmiş biri daha net cevap verebilir).
Ne kadar euro almalıyım sizce?