Brew_MacMillan
Çalışkan
Afterburner değerleri mi hocam?Ekran görüntüsü atma şansın var mı? Tam olarak değerlere bakalım biz de.
Afterburner değerleri mi hocam?Ekran görüntüsü atma şansın var mı? Tam olarak değerlere bakalım biz de.
Evet oyundaki değerleri de olabilir FurMark'da. Kasa içi havalandırma nasıl ayrıca?
Kartın boştaki değerleri bu videoki ile yakınmı karşılaştırır mısın?
Eki Görüntüle 239835
Her ne kadar kartın soğutma bloku ince de olsa 2-3 aylık kartta, fanlar da neredeyse son hızda olmasına rağmen bu sıcaklığı görmesi bana normal gelmedi açıkçası. Acaba macun pump out mu oldu? Macun değişimi için servisle iletişime geç yardımcı olsunlar garantisi bozulmadan. Uzun süre bu sıcaklıklarda kullanmak kartın ömrünü azaltır yoksa.
Servis işleri nasıl olur hocam inan hiç bilgim yok ne önerirsiniz?Temizle belki biraz daha serin çalışabilir. Karar senin kullanabilirsin böyle tabii ki ama ben olsam 3 aylık kartımın 83 derecede çalışması hoşuma gitmezdi. Emin değilim ama tahminimce macun pump out olmuş olabilir macun yenilense eskisi gibi olur. Boştaki değerler de normal onlarda sorun yok.
Ağır oyunları oynadığım zaman DLSS 4.5 ile RT'yi falan köklediğimde, FPS düşmesi vs. olmuyor ama kart 83 dereceleri görüyor. Uzun bir süre oynuyorum bu seviyede fakat karta zarar verir mi sizce? Boşta 48 derece, oyundayken 320 W kullandığı vakit 80'leri falan görüyor. Kart bu ara da yeni sayılır, 2-3 aylık.
Daha ufak tefek, takılmalık oyunlarda CS2 gibi 65 derecelerde falan çalışıyor zaten sorun yoktur fakat ne zaman path tracing RT'li oyunlar olsun kart korkutmuyor değil![]()
O kadar ısınması imkânsız gibi bir şey.
@michaelscofield 5070 Ti X3'lerin OC ve düzü arasında VP farkı falan var mı? Tasarımları birebir aynı duruyor.
@Telefonunu Çıkra, düz modelde VP yok diye hatırlıyorum. Ki %99 doğru hatırlıyorumdur.
OC modelde VP mevcuttu, @LH44 de ek bilgi geçer. @ShadowLegion OC modeline sahip, diye hatırlıyorum. 5070 Ti, 5080 benziyor bu hususta.
Boştaki değerler.
Eki Görüntüle 239841
FurMark 2
Eki Görüntüle 239844
Kartta FPS düşüşü falan olmuyor sadece sıcaklıklar yüksek aşırı yükteyken.