@Ayhan Dönmez bende INNO 3D X3 var ama OC versiyonu değil. Sıcaklıklar stok olarak yüksek. 1045-1055 mv değerinde çalışırken, ben 0.945-0.935 mv değerine çektim. FurMark değerlerimi hatırlamıyorum ama standart oyunlarda hiçbir zaman FurMark kadar çekmiyor ve şu an kaloriferli evde mesela Wukong oynarken 68 dereceleri geçmiyor %55 fanda. FurMark'a bakayım da atayım buraya.
364W güç çekerken fan %60 hızda sıcaklık 76-79 arasında ve bu aralıktan öteye geçmiyor alta da düşmüyor. Ancak bu gerçek hayat deneyimi değil, gerçek oyun ortamında 360W istese de çekemiyor 4K'da DLSS ve çoğunlukla Single Player oyunsa zaten Frame Generation açıyorsun ve yük işlemciye dağılıyor otomatik olarak.
Eki Görüntüle 239857
Eki Görüntüle 239858
Fotoğrafta gördüğünüz gibi GeForce RTX yazısının üzerine exhaust fan ekledim. Altta da Arctic'in yüksek basınçlı kaliteli 140 cm fanları var. Eğer bunlar olmasaydı sıcaklık en az 6-10 derece yüksek olurdu.
Standart oyun oynarken da en ağır senaryoda dahi %55 fanı geçtiğini ve 69-71 dereceyi geçtiğini görmedim. Wukong Ultra ayarlar Frame Generation 4X şekilde oynuyorum 270-280W civarında takılıyor ve 66 derecede oynuyorum.
Bu hale getirirken
@Ayhan Dönmez hocam ile epey istişare etmiştik. Kendisine de tekrar burada teşekkür ediyorum.