Marka takıntımı bugün itibarıyla bıtaktım ekran kartı hariç her şey Asus o yüzden vardı bir tık ama neyse diyorum şuan sıcaklık değerlerini çok iyiydi
5080 için konuşacağım, taş çatlasın 65.000 üstü gereksiz. Max 5-6 derece için fazladan 5-10 bin vermeye gerek yok ki zaten kartların hiçbiri aşırı yüksek sıcaklıkta çalışmıyor.

50k ise 100k verelim ki kalkınsın bu firmalar, yoksa alamayacağız biz bu parçaları.

Hocam abartmasanız mı şu anki fiyatlar böyle sonuçta fiyatlar bizim elimizde olsa keşke şu anda herkes mecbur kalınca alıyor şu anda ekran kartı hariç sistemim tamam bir eksik ekran kartı mecbur bir tane alacağım ama gerçekten dediğiniz gibi fiyatlar uçuk ama mecburen alacağım PNY'den bence daha iyi INNO3D chill.

Hocam abartmasanız mı şuanki fiyatlar böyle sonuçta fiyatlar bizim elimizde olsa keşke şuanda herkes mecbur kalınca alıyor şuanda ekran kartı hariç sistemim tamam bir eksik ekran kartı mecbur bir tane alıcam ama gerçekten dediğiniz gibi fiyatlar uçuk ama mecburen alıcam Pny den bence daha iyi inno3d chill
Bekleme imkanın varsa Super'leri bekle derim. Hepsi birbirine yakın firmalar, çok da fark hissedeceğini düşünmüyorum da, Vatan 72K koymuş, kolonya kafası bu başka bir şey değil. Direkt dükkanı alırsın o paraya, bırak kiraya ortak olmayı, öyle bir fiyat yani.

Taş çatlasa edeceği 60K Inno kartının.

Felaket kar marjı koyarak satıyorlar, sorun orada, en çok da Vatan yapıyor bunu. Gece indirimlerinde ya da bazen OEM kodları ile %20 falan indirimliye geliyor ona lafım yok. Ama bu fiyattan alacağıma gider sokaktaki dilenciye veririm, daha iyi hissederim en azından. Vatan'a bu fiyatı verince önüme kırmızı halı sermeyecek çünkü.

Bekleme imkanın varsa Super'leri bekle derim. Hepsi birbirine yakın firmalar, çok da fark hissedeceğini düşünmüyorum da, Vatan 72K koymuş, kolonya kafası bu başka bir şey değil. Direkt dükkanı alırsın o paraya, bırak kiraya ortak olmayı, öyle bir fiyat yani.

Gerçekten çok yüksek fiyat evet

Felaket kar marjı koyarak satıyorlar, sorun orada, en çok da Vatan yapıyor bunu. Gece indirimlerinde ya da bazen OEM kodları ile %20 falan indirimliye geliyor ona lafım yok. Ama bu fiyattan alacağıma gider sokaktaki dilenciye veririm, daha iyi hissederim en azından. Vatan'a bu fiyatı verince önüme kırmızı halı sermeyecek çünkü.
Ama hocam işte tekrardan diyorum ne zaman çıkacağı belli bile değil hocam resmi duyuru bile olmadı sizce ne zaman çıkacak?

Ben bak RAM konusunda da hep tartışmışımdır, 5600 CL46 RAM ile 6000 CL30 RAM'i aynı paraya satan bir firmadan bahsediyoruz burada :D

Hazır sistem firmaları hep böyledir genel anlamda, elde kalmışları kakalarlar, kim ne anlayacak RAM'den çünkü, adamda 9950X3D X870 HERO var, Vatan'ın koyduğu RAM 5600 CL46.

Gerçekten çok yüksek fiyat evet

Ama hocam işte tekrardan diyorum ne zaman çıkacağı belli bile değil hocam resmi duyuru bile olmadı sizce ne zaman çıkacak?
Bilgim yok benim de, en azından 5070 Ti ya da 5080 için mantıklı bir fiyattan almaya çalış, marka takıntın çok olmasın. PC Hocası falan da hep sponsorlu içerik, babasının hayrına incelemiyor yani. YouTube'da nerede bir inceleme videosu, hazır sistem videosu görsen hepsi ücretli-sponsorlu içeriktir, bunu belirtsin veyahut belirtmesin, gerçek bu.