İnsanlar bankalara nasıl bu kadar kolay bulaşabiliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Testo Unit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 520
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Aynen oyle.
Münaşakanın tamamını okumadım ama bir noktada haklısınız.
Munakasanin sebebi yanit verdigim arkadasin KS'nin "Ben nakit olmazsa almam" dedigi kisimdaki "ben" kismini genele dayatildigini dusunmesi ve genel olarak bu tarz yasam stillerini karsilayamayacak insanlarin, bu yasam stillerine bu paralari harcamak icin kredi ve taksitleri kullanmalarina olan elestiriyi de yine genele bir kredi/taksit kullanim elestirisi sanmasi uzerine dogmus bir munakasa.

Son uc mesajimda durumun bu olmadigini, bu yasam stillerini karsilayabilecek insanlarin taksit ve kredi secimlerinin elestiri konusu olmadigini, konunun bu yasam stiline odeyemeyecegi agir borclar altinda erisen insanlarin elestiri konusu oldugunu anlatmaya calistim.

Ama arkadas o kadar hizli havadan nem kapti ki, elestirinin odagi sanki kendisinin de dahil oldugu gucu dahilinde taksitli alisveris yapanlar grubu oldugunu sanarak hemen harlandi. Yeterince okumamasina veriyorum.

Yoksa gucu yeteni niye elestireyim canim. Gucu yeten istedigini alsin. Istersen 700 tane de kart cikartsin. Elestirim hic bi zaman gucu yetene degildi.

Son düzenleme:

Eğer vade farkıyla çekeceğin kredi karşılığında alacağın şey buna değiyorsa —örneğin kiradan kurtulmak gibi— bu gayet mantıklıdır; ancak araba veya iPhone gibi kritik olmayan şeyleri almak mantıksızdır.

Ayrıca Türkiye'de Instagram için iPhone alanlar var ona gidecek parayla çok iş yapılır.

Hocam, ben de onlardan birisiyim. İş Bankasından icralık oldum. Bugün, Akbank borçlarımdaki icralık olan dosyaları kapattım masrafsız. Sırada Garanti BBVA, Halkbank, ve Denizbank var. Yalan beyanla kendimi çalışıyor olarak gösterip sosyal yardım alarak dolandırdığım bankalar arasında. Recep Tayyip Erdoğan benim gibilerine borçludur. (Hayatı benim gibilerine zehir zemberek ettiği için.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…