EmirBey 3
Uzman
Bay filozoftan bilgelik yorumları... Çok biliyorsunuz bu işi...Hanımefendi sosyal medya hastalığıdır şu gençlerde olan. Fenomenlik ve populerlik isteği. Başkada bir şey değil.
Bay filozoftan bilgelik yorumları... Çok biliyorsunuz bu işi...Hanımefendi sosyal medya hastalığıdır şu gençlerde olan. Fenomenlik ve populerlik isteği. Başkada bir şey değil.
Seninle mi konuşuyorum neden her mesajıma müdahele ediyorsun kıskanç bey?Bay filozoftan bilgelik yorumları... Çok biliyorsunuz bu işi...
Benim niye popülerlik derdim yok acaba...Seninle mi konuşuyorum neden her mesajıma müdahale ediyorsun kıskanç bey?
Çünkü sen yalnızlık çeken bir bireysin.

Kalabalik içinde öyleyim de toplum yine hemen hemen boş seylerle uğraşıyor. Senin bu dediğin arkadaşım yok konuştuğum kimse yok anlamindaysa zaten yanıldın. Öyle bir durum yok. Ama insanların çoğunun boş işlerle uğraştığı da bir gerçek. Kafa olarak uyusmuyorum çoğu insanla.
Peki kafa olarak uyuşabileceğin insan tipleri nedir?Kalabalik içinde öyleyim de toplum yine hemen hemen boş seylerle uğraşıyor. Senin bu dediğin arkadaşım yok konuştuğum kimse yok anlamindaysa zaten yanıldın. Öyle bir durum yok. Ama insanların çoğunun boş işlerle uğraştığı da bir gerçek. Kafa olarak uyusmuyorum çoğu insanla.
Evet entelektuel olan, bu şeylere merakı olan insanlarla anlasabiliyorum. Oyun, film ve dizi kültürü olanlar da dahil. Bir de ben sigara icmem, kumar oynamam, nargile içmem, alkol tüketmem, gece hayatim yoktur ve sade yaşarim, bu açıdan da bana uyan insanlarla da anlaşabilirim.Peki kafa olarak uyuşabileceğin insan tipleri nedir?
Uzaya meraklı mı?
Bilime meraklı mı?
Dine meraklı mı?
Siyasete meraklı mı?
Bisikletlere meraklı mı?
Oyunlara meraklı mı?
Hangi insan tipiyle daha eğlenceli zaman geçirirsinde yalnızlığın giderilir?
Mesela ben çok fena istiyorum ki uzay gemim olsun tüm gezegenleri gezebileyim. No man`s sky oyunundaki gibi.Evet entelektuel olan, bu şeylere merakı olan insanlarla anlasabiliyorum. Oyun, film ve dizi kültürü olanlar da dahil. Bir de ben sigara icmem, kumar oynamam, nargile içmem, alkol tüketmem, gece hayatim yoktur ve sade yaşarim, bu açıdan da bana uyan insanlarla da anlaşabilirim.
Ne diye bu soruyu soruyorsun güya bizi mi haksız çıkaracaksın...Mesela ben çok fena istiyorum ki uzay gemim olsun tüm gezegenleri gezebileyim. No man`s sky oyunundaki gibi.
Acaba sence böyle bir uçağı dünyadan bıkmış bir adam yapıp uzaklara gidebilirmi?
Yada ne bileyim Portal kapısı açıp gezegenler arası geçişler yapabilirmi?
Ben sadece seninle sosyalleşmeye çalışıyorum.Ne diye bu soruyu soruyorsun güya bizi mi haksız çıkaracaksın...