EmirBey 3
Uzman
Bizim akraba ilişkileri sosyal medyadan bağımsız olarak iyi değil...
Bizim akraba ilişkileri sosyal medyadan bağımsız olarak iyi değil...
Şöyle söyliyim akrabayla felanla uğraşmadan.Bizim akraba ilişkileri sosyal medyadan bağımsız olarak iyi değil...
Niyet okuma ile konuşulacaksa ben o bu konuşmada yokum..Şöyle söyliyim akrabayla felanla uğraşmadan.
Şimdi karşımıza hep çıkıyor mutlu çiftlerin eğlenceli videoları. İnsan ister istemez özeniyor kendisini yalnız hissediyor, ama onlar hakkatten mutlular mı orasını düşünmek lazım.
Belki de sen kendine bir arkadaş arıyorsun ve konu açmışsın orasını bilemem tabi
Pisikoloji alanınız yalnızlık üzerindeyse sizi baya üzmüş olmalılar.
Alanım psikoloji diyor. Yalnızlık üzerine demiyor.Pisikoloji alanınız yalnızlık üzerindeyse sizi baya üzmüş olmalılar.![]()
İnsanların yalnızlaşması değil asıl mesele insanların daha seçici hale gelmesi.Alanım psikoloji diyor. Yalnızlık üzerine demiyor.
Kendimle ilgili konuşursam mesele genel olarak insanlarla alakalı. O yüzden sordum bu soruyu. Arkadaş bulma derdim yok. Konuştuğum kafa dengi arkadaşlarım var çünkü.
Abi senin dediğin yalnızlıkla benim bahsettigim durumlar tamamen alakasızİnsanların yalnızlaşması değil asıl mesele insanların daha seçici hale gelmesi.
Yine diyorum mesela örnek vereyim, sosyal medyada Koreli babyface erkekleri takip eden kızlar durupta sokakta kendi dengi erkek görünce sanki maymun görmüş gibi muamele çekerse tabii yalnızlaşırlar.
Çünkü çıtayı kızlar değil sosyal medya yükseltiyor.
Örnekler uzarda gider sadece kız erkek ilişkisi değil yani.
Peki yalnızlık çektiğini söylüyorsunda asıl ne istediğini kendinde bilmiyorsun sanırım. Para olunca işlerin düzelirmi? Yalnızlığın giderilir mi?Abi senin dediğin yalnızlıkla benim bahsettigim durumlar tamamen alakasız

Ben kendimi gayet yeterince açık anlattım.Peki yalnızlık çektiğini söylüyorsunda asıl ne istediğini kendinde bilmiyorsun sanırım. Para olunca işlerin düzelirmi? Yalnızlığın giderilir mi?![]()
Hanımefendi sosyal medya hastalığıdır şu gençlerde olan. Fenomenlik ve populerlik isteği. Başkada bişey değil.Bu sosyal psikolojinin bir konusu. Toplum içindeki bireyin yerini inceler sosyal psikoloji. Sosyal psikoloji içinde bu durum kalabalık içinde yalnızlık ya da direkt sosyolojide anomi olarak geçer. Yüzeysel etkileşimler, bağ kurmanız için sizi tetiklemez böylece zihinsel doyuma ulaşamazsınız ve kendinizi toplum içindeki o yalnız olan birey olarak hissedersiniz. Ya da bilinçli gençlerde son zamanlarda en çok görülen durum; toplumun beklentileri ve yerleşiminin kendi bilinçli dünyası ile uyuşmaması. Bunun sonucunda tercihen değil zorunlu olarak gidilen 'maskeleme' yolu... Gençler toplum içinde uyumlu olmak için maske takıyor. Bu da onları yine toplum içindeki yalnız olan o birey haline getiriyor.