Konuyu güncellemek adına yazıyorum.
Benim gibi bir problem yaşıyorsanız ımu, ESC, sensörler ve motorlardan şüphe edebilirsiniz.
Sorunu hala tam olarak çözememekle birlikte hala araştırmaya devam ediyorum, Türkiye genelinde servisler maalesef inspire 1'e bakmıyorlar, bakanlar ise fahiş fiyat istiyorlar.
Benim problemime yol açan şeyler büyük ihtimal 2 tane. Elektromanyetik sensor(ıst8303) ve motor, evet ikisi birlikte.
Eğer ki aynı sorunu yaşayan varsa veya benzeri bir sensor arızasında bence direkt n-Core'yi değiştirin. Eğer ki anakart daha da fazla hata verirse yere çakılma ihtimaliniz de yok değil. (n-Core inspire dronun beyin kıs mıdır? Sensörler, ımu vb hepsi içindedir (sadece GPS cihazın kafasında))
İnspirepilots forumunda ayrıca bir konu açtım oradan da takip edebilirsiniz, herhangi gelişmede buraya da yazacağım.
I’m facing an issue with my drone. It’s unstable during takeoff and flight, and shortly after takeoff, I receive a battery error, causing it to descend. When I checked the DAT files, I found hard fault errors. Has anyone encountered a similar issue, or does anyone have any suggestions on how to...