2098

Uzman
Sadece aklıma takıldı, tek ben mi irite oluyorum Instagram'ın bu problemlerine merak ettim.

• Arada sırada bildirim göndermemesi.
  • Artık çökme problemleri rutin haline geldi, ya hesaptan atıyor ya akış yenilenemedide kalıyor.
  • Çökmese bile uygulama içi sorunlardan geçilmiyor, bakın 100 bin takipçisi olan bir içerik üreticisiyim 3 gündür doğru düzgün post atamıyorum çünkü akış yenilenmiyor ve anasayfayı yenilediğim zaman son atılmış postun en az 50 dakika öncesine ait olduğunu görüyorum, üç gündür post atamaz durumdayım çünkü insanların önüne çıkmıyor ve bu hata hala giderilmedi.
  • Cihaz fark etmeksizin ara sıra uygulamadan atması.
  • Bir kişinin hikayesi bazen izlememe rağmen o gün boyunca sürekli çıkmaya devam ediyor.
  • Ekleyeceğin hikayeye Instagram üzerinden şarkı eklemeye kalktığın zaman kalitesi düşüyor.
  • İnternette bir problem olmamasına rağmen bazen mesajlar saçma bir şekilde gönderilmiyor, tekrar dene diyor ve yine gönderilmiyor.
  • Atılan hikayeler bazen yine saçma bir şekilde eklenmiyor, dakikalarca bekletiyor ve sonrasında "Yüklenemedi" ibaresi çıkıp sildirtiyor.
  • Atılan video ve fotoğraflar zaman zaman karşı taraf tarafından açılamıyor, bir süre sonra açılabiliyor o da şanslıysanız.
Bunlar sadece uzun süredir benim cebelleştiğim problemler, yani bu denli büyük bir uygulamanın bir kullanıcıya bu derece rahatsızlık vermesi çok garip geliyor sizler ne düşünüyorsunuz?

(Bu problemlerin çoğu iOS üzerinde olmayabilir bir Android kullanıcısı olarak yaşadığım sorunları paylaştım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, son 1 aydır aktif olarak Instagram kullanıyorum.
Bildirim göndermemesi bende de oluyor, nadiren de olsa çöküyor.
Bu kadar çok problem yaşıyorsanız sorun hesabınızla ilgili olabilir, başka hesapta da aynısı oluyor mu?

Hocam, son 1 aydır aktif olarak Instagram kullanıyorum.
Bildirim göndermemesi bende de oluyor, nadiren de olsa çöküyor.
Bu kadar çok problem yaşıyorsanız sorun hesabınızla ilgili olabilir, başka hesapta da aynısı oluyor mu?
Bir problemi sürekli yaşamıyorum fakat bu kadar çok problem olduğu için ister istemez bir süre sonra görmezden gelemiyor insan, belki çok sık zaman geçirdiğim içindir işim gereği bilmiyorum fakat hesapta bir problem yok; kişisel hesabım da dahil olmak üzere genel olarak tüm hesaplarda oluyor. Cihazım gayet iyi, bir problemi de yok anlamadım gitti; uygulama da güncel.

Sadece aklıma takıldı, tek ben mi irite oluyorum Instagram'ın bu problemlerine merak ettim.

• Arada sırada bildirim göndermemesi.
  • Ekleyeceğin hikayeye Instagram üzerinden şarkı eklemeye kalktığın zaman kalitesi düşüyor.
  • İnternette bir problem olmamasına rağmen bazen mesajlar saçma bir şekilde gönderilmiyor, tekrar dene diyor ve yine gönderilmiyor.

iPhone kullanıcısı olarak bu sorunları yaşıyorum, artı olarak son zamanlarda keşfete girince “sayfa yüklenemedi” falan diyor, yenilememe rağmen geçmiyor uygulamayı kapatıp açmam gerekiyor.

Birkaç aydır hatta bir senedir çok bozuk İnstagram dediğin gibi bildirim falan göndermiyor garip garip sorunları var.

Bildirim gelmemesini veya geç gelmesini sıklıkla yasiyorum, uygulamadan atmayı reels izlerken yaşadım sadece. Videoya şarkı ekleyince kalite düşmesini yasayan arkadaslarim var.

Hikayeye şarkı ekleyince kalite düşmesinin sebebini galiba anladım. Fotoğrafı alıp video haline getiriyor bu da Instagram'ın berbat optimizasyonu yüzünden kalite çamurlaşıyor. Bildirim gelmemesini falan geçtim reels kısmı bazen donuyor bile.

İnstagram gerçekten o kadar sorunlu ve rezil bir uygulama ki. (Android tarafı için konuşuyorum iOS hakkında bilgim yok.)