Makaleler
1
Gmail hesabi açayım dedim,

Screenshot_20240601_141214_Chrome.webp

Zar zor bir sekilde açtım.

Screenshot_20240601_141245_Chrome.webp

Screenshot_20240601_135951_Instagram.webp

Saçma salak hata veriyor bu sefer de. Uygulamadan verileri sifirladim ayni. Uçak modu aç kapat yapıp IP değiştirdim yine aynı. Instagram hesabi actigimda hesap aninda askiya aliniyor. Dolandiriciyi trolluyecektim. Hayallar yıkıldı be usta. Onlar istedikleri kadar yan hesap açıp milleti dolandirirken biz 1 hesap acamiyoruz.

Meta'nın yeni spam koruması, yeni açılmış hesaplar belirli aralıklar ile askıya alınıyor. Profilleri kapanmıyor sadece faaliyetleri durduruluyor. Hesap sahibi gerçek bir kullanıcı ise zaten gelen challange spam'ı kolayca atlatıyor.

Klasik bir spam koruma sistemi bu. Yeni hesap açan herkesinkini askıya alıyorlar. Hesabını doğruladığın zaman kullanmaya devam edebilirsin.

Klasik bir spam koruma sistemi bu. Yeni hesap açan herkesinkini askıya alıyorlar. Hesabını doğruladığın zaman kullanmaya devam edebilirsin.
Dogrulamak icin telefon numarasi mi istiyorlar? Eskiden boyle bir şey yoktu.

Sadece IP değiştirmek ile bitmiyor. Telefon da değiştirmen gerekli.
Tarayicidan da denedim hocam. İsterseniz birde user agent switcher deneyeyim.

Meta'nın yeni spam koruması, yeni açılmış hesaplar belirli aralıklar ile askıya alınıyor. Profilleri kapanmıyor sadece faaliyetleri durduruluyor. Hesap sahibi gerçek bir kullanıcı ise zaten gelen challange spam'ı kolayca atlatıyor.
Nasil atlaniliyor?

Dogrulamak icin telefon numarasi mi istiyorlar? Eskiden boyle bir sey yoktu.
Telefon numarası + mail adresinden onay vermeniz gerekiyor. Gider ayak iki adımlı doğrulama yaptırıyor işte. Bunları yaptıktan sonra en geç 3 gün içerisinde (genelde anında açılıyor) hesabınız tekrar aktif olacaktır.