Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Birisi beni engelleyince 3 hesabım birden engellemis oluyor da, ben birisini engelleyince neden yan hesabi da oto engellenmiyor? IP Engelleme sistemi bir ilginc geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birisini engelleyeceğiniz zaman soruluyor "Bu kişinin oluşturacağı yan hesapları da engellemek ister misiniz?" diye. Eğer onu seçerseniz oluşturacağı yan hesaplardan da göremez sizi.

Ancak şöyle bir alternatif var. Diyelim sizi yan hesaplardan da görülemeyecek biçimde engelledi. Gizli sekmeden sayfanın veya hesabın URL'sini aratarak engellenmiş hesabı görebilirsiniz.
Nasıl yani? Bunu siz kendiniz nasıl denediniz ki?

Birisi sizi bu şekilde engellediği zaman yan hesaplarınızdan dahi göremiyorsunuz. Bizzat kendim engel yediğim için eminim böyle olduğuna.

Tanıdık biri beni engelledi çünkü. 2 hesabımda da onun hesabi çıkmıyor.

Aynı Gmail hesabı üzerine kurulmadıysa sanırım engellenmiyor.

Bir ara deneyecegim bunu hocam. Bunu demeniz iyi oldu. Instagram hesap engelleme sistemi IP uzerinden mi yoksa, Instagram uygulamasındaki tum hesaplara mi, ya da e-posta üzerinden mi? Bu soruya yanit ariyordum.

Instagram'da sayfa yönetiyorum. Benimle aynı konseptte içerik üreten bir sayfa, benim sayfamı engelledi.

Fakat kendi kişisel hesabımda da o sayfayı göremiyorum, tüm olay bu.

Hocam ama ben o sahisi engelleyince yan hesabi arama kisminda gözüküyor. Yoksa ben goruyorum da o mu beni goremiyor?

Son düzenleyen: Moderatör: