herousta26 21

Uzman
Merhabalar, pek şikayetçi olan biri değilim. Kafama takmam fakat bugün canıma tak etti.
Instagram'da karşıma ailesiyle mutlu mesut vakit geçirip film izleyen bir aile çıktı. Çocuklarıyla film izliyorlar.

Yorumlara bir gireyim dedim ki keşke demeseydim. Yorumdakiler hemen yazmış:
"Euphoria izleyin, çocuklara çok uygun, High School DxD izleyin."
Gibi şeyler yazanları gördüm.
H£ntai öneren bile olmuş. Yani bu dünyada bir şekilde hallolur da, öteki dünyada hesabını nasıl verecekler onu düşünüyorum. Yazmalarının herhangi bir amacı yok, sırf ergenleri güldürmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, pek şikayetçi olan biri değilim. Kafama takmam fakat bugün canıma tak etti.
Instagram'da karşıma ailesiyle mutlu mesut vakit geçirip film izleyen bir aile çıktı. Çocuklarıyla film izliyorlar.

H£ntai öneren bile olmuş. Yani bu dünyada bir şekilde hallolur da, öteki dünyada hesabını nasıl verecekler onu düşünüyorum. Yazmalarının herhangi bir amacı yok, sırf ergenleri güldürmek için.
Ne alaka şimdi öteki dünya? Neyse yani işte şaka yapıyorlar. Tamam komik değil ama işte yani onların mizah seviyesi öyle. Ne alaka din bilmiyorum şimdi. Bende Müslümanım ama ne alakası var anlamadım.

Ne alaka şimdi öteki dünya? Neyse yani işte şaka yapıyorlar. Tamam komik değil ama işte yani onların mizah seviyesi öyle. Ne alaka din bilmiyorum şimdi. Bende Müslümanım ama ne alakası var anlamadım.
Hayır, bunun öteki dünyada amacının sorduklarında bir şey diyemeyeceklerini kast ettim. Bir amacı yok, yaptıklarının

Yapacak bir şey yok, ne yapalım, adamların kafasına mı sıkalım? Gidip böyle iş yapan insanların bunları kaldırabilmesi gerekiyor, yoksa ne yayıncı kalırdı ne de influencer. Karşı dünyada bir şey olacağını zannetmem, adamlar anasına avradına falan sövmemiş.

Yani bu dünyada bir şekilde hallolur da, öteki dünyada hesabını nasıl verecekler onu düşünüyorum.
Her konuyu neden dine bağlıyorsunuz? Şaka yapmış olabilirler. Aile eğer bilinçliyse zaten önceden araştırırlar. Bu yorumlara böyle davranıyorsanız X'e girmeyin hiç.

Bu devirde bir insan karısını ve çocuklarını niçin internette paylaşma gereği duyar, onu da anlamış değilim ama yorumlarda yazılan güya komik yorumlar, sosyal çürümenin eseridir. Ekonomideki kötü gidişat, her zaman yoksulluk ile sonuçlanmaz.