- Makaleler
- 17
- Donanım kimliği
- PCI\VEN_8086&DEV_08B1&SUBSYS_C0708086&REV_C3
- Cihaz
- Intel AC-7260
Az kaldı bilgisayarı kaldırıp çöpe attıktan sonra gidip Q6600 + HD4850 sistemi kullanacağım, en azından üstündeki PCI Wi-Fi kartı stabil çalışıyor ve sürekli mavi ekran / kopma / dalgalanma / ping sorunlarına yol açmıyor. Uzun bir aradan sonra ilk defa Intel bir şey alayım dedim aldığıma bin pişman oldum, sorunlar peşimi bırakmıyor. Superoffline + Intel + Microsoft Store birleşince zaten "Xbox Insider" uygulamasını bile 1 saatte anca indirip kurabildim.
Sorum kısaca şu: Bana bu Wi-Fi kartı için adam akıllı sürücü lazım. Sorunun Wi-Fi sürücüsü kaynaklı olduğuna eminim. Lütfen, bu kartı kullanıp da sorun yaşamıyorum diyen varsa kullandığı sürücü versiyonunu söyleyebilir mi? "Güncelle gitsin" tarzı cevaplar istemiyorum, teşekkür ederim.
Konuyu açarken bile bağlı olduğum ağdan attı tamamen durduk yere. Ayrıca 5 GHz ağına geçince iyice sapıtıyor, mecburen 2.4 GHz kullanıyorum.
Sorum kısaca şu: Bana bu Wi-Fi kartı için adam akıllı sürücü lazım. Sorunun Wi-Fi sürücüsü kaynaklı olduğuna eminim. Lütfen, bu kartı kullanıp da sorun yaşamıyorum diyen varsa kullandığı sürücü versiyonunu söyleyebilir mi? "Güncelle gitsin" tarzı cevaplar istemiyorum, teşekkür ederim.
Konuyu açarken bile bağlı olduğum ağdan attı tamamen durduk yere. Ayrıca 5 GHz ağına geçince iyice sapıtıyor, mecburen 2.4 GHz kullanıyorum.