Blücher
Uzman
Driver sorunu b serisi Intel ekran kartlarında yok muydu?
B serisi çıkınca A serisindeki sorunlar geri hortladı. CS2'de stabil performans alamıyorum. İşlemcim 12400F.
Driver sorunu b serisi Intel ekran kartlarında yok muydu?
B serisi çıkınca a serisindeki sorunlar geri hortladı. CS2'de stabil performans alamıyorum. İşlemcim 12400F.
Hocam maalesef bende aynı sorunu yaşıyorum. FPS'im berbat Alt Tab atıp oyuna geri girince oyun donuyor.
Karşıma adam çıkınca anlık drop yiyorum, gecikme(frametime) yükseliyor. Ayarları yükseğe çeksem oyun daha kötü donuyor. V-Sync ile FPS'i sabitleyince aha düzeldi dedim, 1-2 maç sonra tekrar drop yaptı. Vulkana çeksem işe yaramıyor. Geçen sene en azından daha oynanabilirdi. Eski Control panelinde sıcaklık göstergesi ve kayıt özelliği vardı, şimdi kalktı. Konu sahibi eğer illa sıfır istiyorum diyorsa A750 alabilir ama ben olsam 2.el RX 6000 serisine bakardım.
Herkese iyi günler, sizce bu ekran kartı alınır mı? İnternette kimisi belli başlı sorunları olduğunu söylüyor açıkçası bundan dolayı biraz kararsızım lakin sıfır fiyatının uygun olması nedeniyle almak istiyorum. Genel olarak RDR2 GTA 5 Forest Mafia tarzı oyunlar oynuyorum ve bir sıkıntı çıkarır mı? 2. el piyasası beni pek fazla ilgilendirmiyor. Aldığım zaman kullanıp satmak gibi bir niyetim yok.
Kullananı ya da bir bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.
Buradaki sorunun büyük çoğunluğu CS'den hocam gerçekten aynı sorunları yaşıyoruz.
Ya şimdi kartı satmaya kalksam garantisi yok, söküp bakım yaptım.
Benim önceki kartla ilgli konularıma bakarsanız anlarsınız.
Ama bir süre kartı çok seviyordum.
Merhaba kullanan bir yakınım var şu ana kadar BF6 dahil hiçbir oyunda sorun yaşamadı.
İleriki zamanlarda daha yenisine geçip bunu saklamaktan başka şans yok gibi ya da tanıdığınıza verebilirsiniz. Benim kartımın garantisi seneye bitiyor belki satmak için uygun zamandır ama yerine yeni kart almaya şu an param yok![]()
RX 6000 serisinde genel bir problem mi var bilmiyorum ama bir arkadaşımda ASUS RX 6600 ekran kartı var ve sürekli FPS dropları yaşıyor. Defalarca format attık, ayarlarla oynadık, DDU ile sürücüleri temizleyip yeniden kurduk ama bir türlü çözemedik. Sadece RX 6600'de mi yoksa tüm 6000 serisinde mi sorun var bilmiyorum ama şahsen f/p olsa da RX 6600'den uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.Karşıma adam çıkınca anlık drop yiyorum, gecikme(frametime) yükseliyor. Ayarları yükseğe çeksem oyun daha kötü donuyor. V-Sync ile FPS'i sabitleyince aha düzeldi dedim, 1-2 maç sonra tekrar drop yaptı. Vulkana çeksem işe yaramıyor. Geçen sene en azından daha oynanabilirdi. Eski Control panelinde sıcaklık göstergesi ve kayıt özelliği vardı, şimdi kalktı. Konu sahibi eğer illa sıfır istiyorum diyorsa A750 alabilir ama ben olsam 2.el RX 6000 serisine bakardım.