Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdır hocam deniyorum hemenEvet, aynı EFI'nin birazcık oynanmışı zaten. Böyle deneyelim hocam, siyah ekrana düşerse endişelenmeyin. Bir deneme sadece ekran kartı için. Şu an ekran kartınız tam anlamıyla tanınmıyor, internet kullanmaya başladığınız zaman vs. aşırı can sıkıcı olacak. Olmadı diğer EFI'yi tekrar atarsınız yarın devam ederiz, uyumaya çalışacağım şimdi birazcık. Başım ağrımakta da.
Hangisine gireyim hocam? @umut
Son düzenleme:
Yorkfield olana, EFI klasörü olacak içinde. Sadece onu değiştir, üzerine yazma ama. Flash bellektekini silip yapıştır, açmayı dene aynı şekil.
Flash bellekten bahsediyorum şu an yazacagim konuya. Yazılar geldi bekliyorum. @umut siyah ekran oldu hocam tamamen uyku moduna geçmiş gibi ama sistem çalışıyor.Yorkfield olana, EFI klasörü olacak içinde. Sadece onu değiştir, üzerine yazma ama. Flash bellektekini silip yapıştır, açmayı dene aynı şekil.
Son düzenleme:
Ekran kartı sürücüsü kurmamız gerek, onu da yarın yapalım. Şu anlık öyle dolaşmak istiyorsanız eski EFI dosyasıyla açabilirsiniz.Flash bellekten bahsediyorum şu an yazacagim konuya. Yazılar geldi bekliyorum. @umut siyah ekran oldu hocam tamamen uyku moduna geçmiş gibi ama sistem çalışıyor.
Gerek yok hocam yarın hallederiz sizi de yordum yarın kaç gibi girersiniz foruma?Ekran kartı sürücüsü kurmamız gerek, onu da yarın yapalım. Şu anlık öyle dolaşmak istiyorsanız eski EFI dosyasıyla açabilirsiniz.
- Makaleler
- 4
GeForce 210'nun native sekilde Sierra'da calismasi gerek surucu kurmaya gerek yok.
Kurmaya gerek yok yani? Peki interneti nasıl halledicez hocam.GeForce 210'nun native sekilde Sierra'da calismasi gerek surucu kurmaya gerek yok.
- Makaleler
- 4
Kurmaya gerek yok yani? Peki interneti nasıl halledicez hocam?
GitHub - Mieze/RTL8111_driver_for_OS_X: OS X open source driver for the Realtek RTL8111/8168 family
OS X open source driver for the Realtek RTL8111/8168 family - Mieze/RTL8111_driver_for_OS_X
Bu kexti indirip
EFI>OC>Kexts klasorune at ardindan OCAT ya da benzeri bir config editoru ile kexti config dosyasina isle.Ama nv_disable 1 kaldırınca siyah ekrana düşüyor.GeForce 210'nun native sekilde Sierra'da calismasi gerek surucu kurmaya gerek yok.
Bu kext de vardı zaten EFI'de yukarı çekip denemek geldi bir de aklıma, öyle düzenleyip attım. Hepsinin üstüne çektim diye mi siyah ekrana düştü acaba?![]()
GitHub - Mieze/RTL8111_driver_for_OS_X: OS X open source driver for the Realtek RTL8111/8168 family
OS X open source driver for the Realtek RTL8111/8168 family - Mieze/RTL8111_driver_for_OS_Xgithub.com
Bu kexti indiripEFI>OC>Kextsklasorune at ardindan OCAT ya da benzeri bir config editoru ile kexti config dosyasina isle.
- Makaleler
- 4
Ethernet kextinden oturu olacagini sanmiyorum, goruntu cikisindan supheliyim dogrudan VGA kullaniyorsa bu sorun yaratir.Ama nv_disable 1 kaldırınca siyah ekrana düşüyor.
Bu kext de vardı zaten EFI'de yukarı çekip denemek geldi bir de aklıma, öyle düzenleyip attım. Hepsinin üstüne çektim diye mi siyah ekrana düştü acaba?
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-