3707

Becerikli
2 GB RAM, Q8200 işlemcili masaüstü bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Evet, aynı EFI'nin birazcık oynanmışı zaten. Böyle deneyelim hocam, siyah ekrana düşerse endişelenmeyin. Bir deneme sadece ekran kartı için. Şu an ekran kartınız tam anlamıyla tanınmıyor, internet kullanmaya başladığınız zaman vs. aşırı can sıkıcı olacak. Olmadı diğer EFI'yi tekrar atarsınız yarın devam ederiz, uyumaya çalışacağım şimdi birazcık. Başım ağrımakta da.
Tamamdır hocam deniyorum hemen

IMG20240127035343.webp

Hangisine gireyim hocam? @umut

Son düzenleme:
Yorkfield olana, EFI klasörü olacak içinde. Sadece onu değiştir, üzerine yazma ama. Flash bellektekini silip yapıştır, açmayı dene aynı şekil.
Flash bellekten bahsediyorum şu an yazacagim konuya. Yazılar geldi bekliyorum. @umut siyah ekran oldu hocam tamamen uyku moduna geçmiş gibi ama sistem çalışıyor.

Son düzenleme:
Flash bellekten bahsediyorum şu an yazacagim konuya. Yazılar geldi bekliyorum. @umut siyah ekran oldu hocam tamamen uyku moduna geçmiş gibi ama sistem çalışıyor.
Ekran kartı sürücüsü kurmamız gerek, onu da yarın yapalım. Şu anlık öyle dolaşmak istiyorsanız eski EFI dosyasıyla açabilirsiniz.

GeForce 210'nun native sekilde Sierra'da calismasi gerek surucu kurmaya gerek yok.
Ama nv_disable 1 kaldırınca siyah ekrana düşüyor.

Bu kexti indirip EFI>OC>Kexts klasorune at ardindan OCAT ya da benzeri bir config editoru ile kexti config dosyasina isle.
Bu kext de vardı zaten EFI'de yukarı çekip denemek geldi bir de aklıma, öyle düzenleyip attım. Hepsinin üstüne çektim diye mi siyah ekrana düştü acaba?

Ama nv_disable 1 kaldırınca siyah ekrana düşüyor.

Bu kext de vardı zaten EFI'de yukarı çekip denemek geldi bir de aklıma, öyle düzenleyip attım. Hepsinin üstüne çektim diye mi siyah ekrana düştü acaba?
Ethernet kextinden oturu olacagini sanmiyorum, goruntu cikisindan supheliyim dogrudan VGA kullaniyorsa bu sorun yaratir.