3707

Becerikli
2 GB RAM, Q8200 işlemcili masaüstü bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Ethernet'i tanımamış sanırsam, Elle kısmına basınca DHCP ile ilgili bir şey varsa onu seçin yoksa sürdürün.
IMG20240127032455.webp

Bu ne demek?

Ekran kartın nv_disable yani devre dışı bırakılma açılış argümanı gerekçesiyle kısıtlanmış sanırsam, ekran kartının tamamen desteği olduğunu hatırlıyorum. O yüzden o argümanı bir kaldırdım, bir de internet için bir deneme yaptım. Windows'u aç, aşağıdaki EFI ile sistemi çalıştırmayı dene. Siyah ekrana düşerse sistem ekran kartı sürücüleri kuracağız, düşmezse sorun yok tanınmış olacak ekran kartı.

Ekran kartın nv_disable yani devre dışı bırakılma açılış argümanı gerekçesiyle kısıtlanmış sanırsam, ekran kartının tamamen desteği olduğunu hatırlıyorum. O yüzden o argümanı bir kaldırdım, bir de internet için bir deneme yaptım. Windows'u aç, aşağıdaki EFI ile sistemi çalıştırmayı dene. Siyah ekrana düşerse sistem ekran kartı sürücüleri kuracağız, düşmezse sorun yok tanınmış olacak ekran kartı.

Şimdi bilgisayarı kapatıp HDD den Windows u baslatacagim sonra onceden attığımız EFI yi silip yeni EFI dosyasını atınca tekrardan flash belleği seçip tekrar New Volume üzerinden mi başlatacağım?

Şimdi bilgisayarı kapatıp HDD den Windows u baslatacagim sonra onceden attığımız EFI yi silip yeni EFI dosyasını atınca tekrardan flash belleği seçip tekrar New Volume üzerinden mi başlatacağım?
Evet, aynı EFI'nin birazcık oynanmışı zaten. Böyle deneyelim hocam, siyah ekrana düşerse endişelenmeyin. Bir deneme sadece ekran kartı için. Şu an ekran kartınız tam anlamıyla tanınmıyor, internet kullanmaya başladığınız zaman vs. aşırı can sıkıcı olacak. Olmadı diğer EFI'yi tekrar atarsınız yarın devam ederiz, uyumaya çalışacağım şimdi birazcık. Başım ağrımakta da.