Detaylar
Kim cevapladı?Ethernet'i tanımamış sanırsam, Elle kısmına basınca DHCP ile ilgili bir şey varsa onu seçin yoksa sürdürün.
Bu ne demek?
Dediğim gibi ethernet kartın tanınmamış, internet yok. Tanıtacağız onu da, şimdilik sürdüre bas.
Ethernet'i tanımamış sanırsam, Elle kısmına basınca DHCP ile ilgili bir şey varsa onu seçin yoksa sürdürün.
Hocam hangisini seçeyim?
ISO, şimdi ethernet kextine bakıyorum bu arada senin için. İnterneti halledelim.
Tamamdır hocamISO, şimdi ethernet kextine bakıyorum bu arada senin için. İnterneti halledelim.
Sizin sayenizde sorunsuz bir şekilde ulaştım sizi bekliyorum.
Sol üstteki bardan apple logosuna basıp bu mac hakkında kısmını atar mısın?
Sol üstteki bardan apple logosuna basıp bu mac hakkında kısmını atar mısın?
Buyur hocam.
Ekran kartın nv_disable yani devre dışı bırakılma açılış argümanı gerekçesiyle kısıtlanmış sanırsam, ekran kartının tamamen desteği olduğunu hatırlıyorum. O yüzden o argümanı bir kaldırdım, bir de internet için bir deneme yaptım. Windows'u aç, aşağıdaki EFI ile sistemi çalıştırmayı dene. Siyah ekrana düşerse sistem ekran kartı sürücüleri kuracağız, düşmezse sorun yok tanınmış olacak ekran kartı.
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.
Şimdi bilgisayarı kapatıp HDD den Windows u baslatacagim sonra onceden attığımız EFI yi silip yeni EFI dosyasını atınca tekrardan flash belleği seçip tekrar New Volume üzerinden mi başlatacağım?Ekran kartın nv_disable yani devre dışı bırakılma açılış argümanı gerekçesiyle kısıtlanmış sanırsam, ekran kartının tamamen desteği olduğunu hatırlıyorum. O yüzden o argümanı bir kaldırdım, bir de internet için bir deneme yaptım. Windows'u aç, aşağıdaki EFI ile sistemi çalıştırmayı dene. Siyah ekrana düşerse sistem ekran kartı sürücüleri kuracağız, düşmezse sorun yok tanınmış olacak ekran kartı.
![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Evet, aynı EFI'nin birazcık oynanmışı zaten. Böyle deneyelim hocam, siyah ekrana düşerse endişelenmeyin. Bir deneme sadece ekran kartı için. Şu an ekran kartınız tam anlamıyla tanınmıyor, internet kullanmaya başladığınız zaman vs. aşırı can sıkıcı olacak. Olmadı diğer EFI'yi tekrar atarsınız yarın devam ederiz, uyumaya çalışacağım şimdi birazcık. Başım ağrımakta da.Şimdi bilgisayarı kapatıp HDD den Windows u baslatacagim sonra onceden attığımız EFI yi silip yeni EFI dosyasını atınca tekrardan flash belleği seçip tekrar New Volume üzerinden mi başlatacağım?
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı