Detaylar
Kim cevapladı?O zaman şöyle yapalım, kapatıp Windows'u açın. Diski bölüp yanına kuralım.Ana makinem hocam, Windows un yanina kurmak istiyorum şu an eğer bir sorun çıkmazsa daha sonra Windows u silerim.
Olur hocam cansınız. Kaç GB boleyim 320 GB HDD var şu an.O zaman şöyle yapalım, kapatıp Windows'u açın. Diski bölüp yanına kuralım.
Bölebiliyorsanız 60-80GB kafi, yer varsa daha fazla da bölün, kullanırsınız. Yapacağınız şey şu fakat, normal disk yöneticisinden böldükten sonra Paragon Disk Manager indirip böldüğünüz kısmı Apple HFS olarak formatlamanız gerek.
Yapıp konuya yazacağımBölebiliyorsanız 60-80GB kafi, yer varsa daha fazla da bölün, kullanırsınız. Yapacağınız şey şu fakat, normal disk yöneticisinden böldükten sonra Paragon Disk Manager indirip böldüğünüz kısmı Apple HFS olarak formatlamanız gerek.
Tamamdır, elektrik kesildi benim de. Mükemmel, telefondan devam edeceğim.
Format Now sanırsam, pek dualboot yapmadım fakat o olması gerek.Geçmiş olsun hocam, hangisine tiklayacağim?
Eki Görüntüle 13771
Yaptım hocam program üzerinde Apple HFS olarak gözüktü disk flash bellekten başlatıyorum şimdi.Format Now sanırsam, pek dualboot yapmadım fakat o olması gerek.
Programda kesin olarak onaylandıysa flash bellekten başlatın, kurulum ekranında sürdür dediğinizde yüklenebilecek diskler arasında o böldüğümüz kısmı görebilmeniz gerek.Yaptım hocam program üzerinde Apple HFS olarak gözüktü disk flash bellekten başlatıyorum şimdi.
Tamamdır hocam o kısma gelince konuya mesaj atacağım.Programda kesin olarak onaylandıysa flash bellekten başlatın, sürdür dediğinizde yüklenebilecek diskler arasında o böldüğümüz kısmı görebilmeniz gerek.