Detaylar
Kim cevapladı?Açıldığında kurulum ekranı, üstteki bardan izlencelere girip disk gözüküyor mu bakın bir, diskler gözükmüyor ise BIOS'tan sata modunu IDE yerine AHCI yapın.Tamamdır hocam o kısma gelince konuya mesaj atacağım.
Tamamdır hocam.Açıldığında kurulum ekranı, üstteki bardan izlencelere girip disk gözüküyor mu bakın bir, diskler gözükmüyor ise BIOS'tan sata modunu IDE yerine AHCI yapın.
Hocam bu galiba, 100 GB olarak bolmustim ama 104 olarak gözüküyor normal sanırım. Şimdi ne yapmam gerek.
Tamamdır, sorun yok. Bu pencereyi kapatıp sürdür'e bas kurulum ekranında. Sonra bu bölüm orada gözükecek zaten, onu seç kur. Kurulum bitince yeniden başlayacak PC, yine USB'den aç ama bu sefer OpenCore menüsünden diski seçeceksin.
OpenCore nedir hocam.Tamamdır, sorun yok. Bu pencereyi kapatıp sürdür'e bas kurulum ekranında. Sonra bu bölüm orada gözükecek zaten, onu seç kur. Kurulum bitince yeniden başlayacak PC, yine USB'den aç ama bu sefer OpenCore menüsünden diski seçeceksin.
Başta Install Sierra diye seçtiğin menü. Orada disk görünecek. OpenCore zaten sen macOS kullanabil diye sistemini Mac'miş gibi simüle eden şey.
Tamamdır hocam.Başta Install Sierra diye seçtiğin menü. Orada disk görünecek. OpenCore zaten sen macOS kullanabil diye sistemini Mac'miş gibi simüle eden şey.
@umut hocam sürdür e bastım New Volume diski çıktı onu seçtim kuruluyor şu an doğru mu?
Son düzenleme:
Evet, doğru. Kurulum bittikten sonra yeniden başlat butonu çıkacak, ona bastığınızda yeniden başladığında tekrar dediğim gibi USB'den açıp New Volume diye diski seçin bu sefer. Yeniden başlamazsa kendiniz tuştan kapatıp geri açın.Tamamdır hocam.
@umut hocam sürdür e bastım New Volume diski çıktı onu seçtim kuruluyor şu an doğru mu?
Tamamdır hocam siyah ekran geldiğinde OpenCore kısmı çıkacak oradan demi?Evet, doğru. Kurulum bittikten sonra yeniden başlat butonu çıkacak, ona bastığınızda yeniden başladığında tekrar dediğim gibi USB'den açıp New Volume diye diski seçin bu sefer. Yeniden başlamazsa kendiniz tuştan kapatıp geri açın.
Hocam kurulum şu anda bir bar gösteriyor olmalı ve dakika, o bittikten sonra yeniden başlat'a basıp yeniden başlatın sistemi. Sonra direkt Sierra Install seçtiğiniz yerde disk gözükecek onu seçeceksiniz. Sonra zaten macOS hazır.Tamamdır hocam siyah ekran geldiğinde OpenCore kısmı çıkacak oradan demi?
Anladım hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın, flash bellekten mi açayım yoksa HDD den mi?Hocam kurulum şu anda bir bar gösteriyor olmalı ve dakika, o bittikten sonra yeniden başlat'a basıp yeniden başlatın sistemi. Sonra direkt Sierra Install seçtiğiniz yerde disk gözükecek onu seçeceksiniz. Sonra zaten macOS hazır.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-